Saturday, February 5, 2011

W.I.C. (Herome) nagellak: Bogota & Toronto

Pas kort geleden heb ik voor het eerst twee nagellakjes van de World Inspired Colours (WIC) van Herome gekocht. Deze collectie bestaat uit maar liefst 79 nagellakjes in alle kleuren die je maar bedenken kunt. Ik heb gekozen voor de kleuren Toronto en Bogota.

Ik ben blij verrast door de kleuren en kwaliteit van deze lakjes! Van de lichtblauwe kleur Bogota moest ik wel 3 laagjes opbrengen voor een dekkend resultaat, maar dit is het enige "nadeel" dat ik kan bedenken. Ik draag geen basecoat eronder. Wel een topcoat erover (INM Out the Door):

De foto's zijn zonder flits gemaakt in daglicht. Deze lak is licht grijsblauw met een oranjegouden shimmer erdoor. Echt een kleur die ik nog nooit eerder ben tegengekomen. Ik ben er weg van!

Dit is Toronto:

Deze was in twee laagjes al dekkend. Ook hier draag ik alleen topcoat erover. De foto's heb ik na ruim 3 dagen pas gemaakt. de foto's zijn zonder flits gemaakt in kunstlicht (van lamp). Dit vind ik ook al zo'n bijzondere kleur. Ik ben erachter gekomen, dat ik toch niet zo van groene nagellak houd, maar deze vind ik dan weer wel mooi. De kleur lijkt af en toe ook iets blauws erin te hebben en de zilveren shimmer vind ik ook leuk. 't Is wel een kleurtje waarbij ik steeds aan Kerstmis moet denken, omdat de kleur een beetje dennengroen is.

De nagellak lakt prima en beide kleuren zijn zeker vier dagen blijven zitten zonder af te brokkelen met slechts een topcoat erover. Ik denk niet dat het bij deze kleuren zal blijven voor mij! Ik vind het erg fijne lak en ik heb ook al een paar andere, mooie kleuren gezien.

De lakjes kosten € 7,50 per stuk of je kunt er twee kopen voor samen € 12,50. Deze nagellak wordt verkocht bij Douglas en enkele DA-drogisterijen.

Heb jij al W.I.C. lakjes van Herome? En wat zijn jouw aanraders qua kleur?

6 comments:

 1. Die 2de is zo mooi.
  Leuke aankopen.
  Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 2. Hele mooie lakjes!Echt heel erg mooi! Ik vind ze alleen wel een beetje prijzig..

  ReplyDelete
 3. Heb er geen, maar die tweede is heel mooi!
  wel best prijzig idd
  x

  ReplyDelete
 4. Ik heb Toronto ook maar ik vind dat ze erg snel dik worden en minder fijn lakken, erg jammer :(

  ReplyDelete
 5. @Kalypso: Thanks!

  @Mariel: Dank je!

  @manouk: Als je er twee koopt, zijn ze € 6,25 per stuk, maar inderdaad, het is niet zo budgetproof als de Catrice-lakjes bijvoorbeeld. Gelukkig zijn ze wel weer betaalbaarder dan O.P.I.

  @Beautista: Tja, het zijn wel mooie, fijne lakjes voor die prijs!

  @carmenkind: Oh, zou wel jammer zijn als die snel dik wordt...

  ReplyDelete