Tuesday, February 1, 2011

Sephora sale haul

Vorige week ging ik even langs Sephora toen ik tijd over had tussen mijn werk en een afspraak in de stad. Ik zag een salesbak met make-up en nadat ik enigszins bukte om op de onderste plank te kijken, zag ik een heel leuk make-up kitje van Cargo:

Deze make-up kit was afgeprijsd van € 21,20 naar slechts € 10,60 doordat er maar liefst 50% korting op zat. Er zit een blush, duo oogschaduw, oogpotlood en lipgloss in. Erg leuke producten in zachtroze en bruine tinten.
De blush en lipgloss zijn in mini-uitvoering, het oogschaduwduo en het oogpotlood zijn van normaal formaat.

Droge swatches op mijn arm zonder basis:

Links zie je de lipgloss (Mini Glitter), daarnaast het oogpotlood (02 Brown), daarnaast de blush (The Big Easy) en daarnaast de twee kleuren uit het oogschaduwduo Shanghai (een grijsbruine kleur en roze met glitter). Normaal hou ik niet zo van bruin oogpotlood, maar deze vind ik echt heel mooi. Het bijzondere is namelijk dat het niet gewoon bruin is, maar dat er een gouden shimmer doorheen zit. Dit zie je helaas niet echt op de swatch.

Bij de kassa kwam ik nog iets tegen, wat ik eerder al graag wilde, maar wat aan de dure kant vond:

Dit is een Cromatico Palette van het merk Tokidoki die in drie uitvoeringen verkocht werd. Ook met 50% korting nu en daardoor afgeprijsd van € 24 naar € 12. Kijk, dan wordt het ├ęcht leuk!

Dit is echt een superstoer palet:
Bovenop staat Adios afgebeeld, het Tokidoki-karakter waarop dit palet gebaseerd is.

Als je het deksel opent zie je vier kleuren oogschaduw en een kwastje:

Met de klok mee, linksboven startend, zijn dit de kleuren: Candy Cane, Carina, Malandrino en Adios.

De kleuren oogschaduw kun je ook weer optillen en dan kom je onderin het palet Adios tegen:
Dit wrede, maar toch schattige figuurtje kun je aan een tas of sleutelhanger hangen.

Snelle, droge swatches gemaakt met mijn vinger zonder basis:

Op een basis en nauwkeurig aanbracht zijn de kleuren veel intenser en blijven ze zeker een dag goed zitten. Ik vind vooral de linker kleur, Candy Cane, en de rechter kleur, Malandrino, mooi. Vooral Malandrino is zo'n bijzondere kleur! Als die ooit los verkocht wordt, zou ik hem zo kopen. Het lijkt op het eerste gezicht zilvergrijs, maar er zit een blauwgroene hint doorheen wat echt een speciaal effect aan de kleur geeft. Ik ben er weg van! Van het hele paletje ben ik trouwens weg. Het is echt zo'n apart, leuk hebbedingetje!

Ik ben erg blij met deze twee leuke aankopen!

Heb jij nog iets leuks gescoord in de sale bij Sephora?

7 comments:

 1. Echt heel leuk. I love sales.
  Het paletje is echt gorgeous.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Oeh nice !
  Ik wil heel graag het tokidoki palette in mozzarella, hoop dat die ook in de uitverkoop is hier in de sephora!

  ReplyDelete
 3. Jammer dat je foto's openen in hetzelfde scherm, al ik een tip mag geven kijk even of je ze met een lightbox kunt openen.
  Dan behoud je de bezoeker veel makkelijker!

  ReplyDelete
 4. Leuke aankoopjes!! Dat Cargo setje ziet er echt supermooi uit!!

  ReplyDelete
 5. Super mooie producten! Vooral dat Cargo setje vind ik prachtig! Helaas heb ik het niet zien liggen anders had ik het zeker ook meegenomen ;-)!

  ReplyDelete
 6. Oh my! Ik zie in zoveel beautyblogs Superrrsale bij Sephora. Ik ga morgen naar Sephora Hilversum, ik hoop dat ik nog wat kan scoren.

  Tja, ik vind je artikel dus leuk ;-)

  ReplyDelete
 7. @Kalypso: Make-up scoren in de sale is altijd leuk he!

  @Nina; Het mozzarella palet was al uitverkocht in Utrecht. Ze hadden alleen deze nog en die met roze/paarse oogschaduw. Benieuwd of je hem nog vindt!

  @Beautyblog: Tips zijn altijd welkom! Maar euhm, een lightbox?!?! Nooit van gehoord. Mijn computer-/systeemkennis is hiervoor echt te beperkt... Ik zal eens wat onderzoek gaan verrichten.

  @Marijke: Ben er ook erg blij mee!

  @Deb: Dat setje lag dan ook echt ergens verstopt op kniehoogte, haha. Tja, je weet het maar nooit bij Sephora. Soms vind je niks, dan hebben ze weer leuke aanbiedingen als je een beetje zoekt.

  @Sandy: Dank je! Heb je nog wat kunnen vinden bij Sephora Hilversum? Ik hoop het!

  ReplyDelete