Friday, January 21, 2011

Candelabra & Fleur de Lis oogschaduwpaletjes Catrice

In de Urban Baroque collectie van Catrice die op dit moment verkocht wordt, zitten ook schattige oogschaduwpaletjes. Volgens mij zijn ze niet zo populair, want op beautyblogs zie ik ze amper voorbij komen... Zelf heb echter ik twee paletjes gekocht waarover ik erg tevreden ben!
Links is Candelabra en rechts is Fleur de Lis.
De kleurtjes zijn mat en pastelkleurig. Er is ook nog een paletje met een mintgroene en grijze kleur, maar die sprak me minder aan.

Op naar de swatches!

De twee linker kleuren komen uit Candelabra en de twee rechterkleuren uit Fleur de Lis. Op dit moment draag ik erg vaak (minimaal een paar keer per week) de kleuren uit Fleur de Lis. Ik denk van de zomer de kleuren uit het Candelabra palet meer te gaan dragen, want zomers vind ik koraalkleurig roze erg leuk! Zonder al te opvallend te zijn, geeft deze oogschaduw toch wat kleur aan je ogen. Matte oogschaduw ga ik ook steeds meer waarderen. Het geeft een rustig en verzorgd uiterlijk.

Dit zijn de paarse kleuren uit het Fleur de Lis palet op mijn oog:

Ja mijn mascara is aan vervanging toe en ik heb hier een heel droge ooghuid (vooral in en onder mijn wenkbrauw, erg vervelend). Je ziet wel de kleur goed zoals die is. Wat mij betreft zijn de pigmentatie en houdbaarheid op de ogen prima.

Deze oogschaduwpaletjes zijn nog bij Kruidvat en Trekpleister te koop. Ze kosten € 3,49 per stuk.

Eerder had ik ook al wat make-up meegenomen uit de Urban Baroque collectie, deze kun je zien in dit artikel.

Wat vinden jullie van de oogschaduw?

Fijn weekend!

7 comments:

 1. Ik heb ze nog niet gekocht, heb voorgenomen geen oogschaduw meer te kopen xD gebruik toch alleen maar mijn paletten

  ReplyDelete
 2. Deze kleur oogschaduw staat mooi bij je ogen!
  x

  ReplyDelete
 3. Persoonlijk vind ik de kleuren niet super sprekend/gepigmenteerd, maar wel ok. En zeker voor de prijs. Ik vind je look mooi en ook de crease heb je erg mooi gedaan. Ik heb ook een heel erg droge (zelfs schilverende) huid onder mijn wenkbrauw. Heel vreemd, nooit eerder gehad. Hopelijk zijn we er snel vanaf. Fijn weekend!

  ReplyDelete
 4. @Nail-Gloss: Ja, als je mooie paletten hebt, heb je vrijwel geen kleine oogschaduwpaletjes meer nodig!

  @Beautista: Dank je!

  @Deb: Inderdaad zijn de kleuren niet zo spreken, doordat ze mat en pastel zijn. Toch vind ik ze wel leuk. Vervelend he, die droogte en schilfers. Zou het komen door het best wel barre winterweer dat we gehad hebben?

  ReplyDelete
 5. Oeeh, dat ziet er goed uit. Leuke look.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 6. @Mariel: Dank je!

  @Kalypso: Thanks girl!

  ReplyDelete