Sunday, December 5, 2010

Red Lipstick Lanvin for H & M

Toen ik erachter kwam dat er bij de Lanvin for H&M collectie ook lipsticks werden verkocht, ben ik gelijk gaan kijken op de H&M-site. Ik kwam er alleen een beetje laat achter, want de verkoop was toen al van start gegaan. Alle lipsticks waren al uitverkocht, op de rode na. Aangezien ik geen rode lipstick meer in mijn bezit had, besloot ik de rode maar te bestellen. De lipstick werd in een mooi doosje geleverd:
De lipstick zelf zit in een rode plastic huls. Hierdoor is de kleur gelijk duidelijk. De lipstick is donkerrood. Op onderstaande foto is de flitser gebruikt, waardoor die iets lichter overkomt dan dat die in het echt is:
De lipstick heeft een verrassend prettige formule. Ik wist niet wat ik er van verwachten kon, maar de lipstick voelt voedend aan en hij blijft ook goed zitten. Een drankje overleeft die zeker wel. Kijk mee naar de swatches:

Om ervoor te zorgen dat de lipstick, zeker met zo'n opvallende kleur, niet in de lijntjes om je lippen trekt, is een lipliner wel aan te raden. Ik heb dan ook een rode lipliner gebruikt (van Catrice).
Om rode lipstick te dragen moet je wel durf hebben, want het is een opvallende kleur. Ik denk niet dat ik er vroeger mee naar school zou hebben gedurfd, maar nu ga ik wel met rode lipstick naar buiten overdag als ik me er goed bij voel. Rood benadrukt je mond en de vorm van je lippen. Nu weet ik dat mijn bovenlip dunner is dan mijn onderlip en ja, dat zie je dus wel meer met een opvallende kleur. Natuurlijk kun je dit nog enigszins corrigeren met een lipliner (wel oppassen dat het dan niet onnatuurlijk wordt). Ach, ik vind het geen groot probleem...

Een full face foto was geen succes (weer gedoe met de flitser die ik nog altijd niet goed kan afstellen en daardoor is mijn gezicht overbelicht), maar ik zal er toch eentje laten zien:
Een rode lipstick combineer ik het liefst op een klassieke manier met een zwarte, winged eyeliner en voor de rest een rustige make-up.

Is rode lipstick iets voor jou? Fijne zondag!

7 comments:

 1. Mooi zeg! De formule is fijn he, dat had ik ook niet verwacht! Ik heb van de Lanvin x H&M lipsticks de kleuren Rose en Hot Pink, ben ik ook heel tevreden mee :)

  ReplyDelete
 2. Mooie kleur! De lipstick ziet er verzorgend uit. Ik vind de verpakking er wel best goedkoop uitzien.

  ReplyDelete
 3. Ik ben helemaal gek op rode lippenstift!!! Is het een warme tint rood of een koude tint?

  ReplyDelete
 4. mooi!! i love red lipstick!!!

  leuk artikel

  ReplyDelete
 5. @Mariel: Dank je!

  @NeonRocks: Die van jou zijn ook erg mooi! Zag ze op je blog... Helaas waren die al uitverkocht toen ik ging bestellen.

  @Eline: Hij is best verzorgend ja. Inderdaad, de huls van de lipstick zelf is niet zo chic. Het doosje vind ik wel mooi!

  @Selma: Hm, lastig... Het is een donkere, bordeaurode kleur die wel net iets koeler dan warm is (bijna een paarstoon erin), al lijkt die op mijn foto's feller en warmer van kleur.

  @kc-fashion-beauty: Dank je! Had hem vandaag voor het eerst naar mijn werk op. Veel positieve reacties ;-).

  ReplyDelete
 6. dat geloof ik graag!! rode lippen geven altijd wat extra's... ik ben echt een fan ;)

  Xx!

  ReplyDelete