Saturday, December 4, 2010

Pupa Nail Art Kit

Sinds vorig weekend heb ik één van de nagellakkitjes van Pupa.
Het kitje bestaat uit twee flesjes nagellak; één gewone en een top coat met crackling effect.


Ik vind het effect erg gaaf op mijn nagels:

Ik heb er veel reacties op gekregen. Vooral ook van collega's en iedereen was positief; jong, oud, man en vrouw. Dat had ik niet verwacht! Ook een verkoopster van The Body Shop vond het geweldig en wilde gelijk weten van welk merk het was en waar ik het gekocht had.

Het ziet er kunstig uit terwijl het heel simpel is. De paarse top coat doet namelijk zelf zijn werk. Je lakt een laagje van de zilverwitte base coat, wacht 4 minuten en lakt dan een laagje van de paarse top coat. Binnen 3 seconden "barst" de top coat uit elkaar en zo krijg je dit leuke, aparte effect. Ik merkte wel dat het patroon fijner werd, dus meer kleine barstjes, bij een dun laagje en grover bij een dikkere laag. Ik heb er nog een aparte base coat onder (2 in 1 Ridge Filler&Base Coat HEMA) en een top coat overheen (INM Out the Door). De nagellak heeft maar liefst 5 dagen zonder afbladderen op mijn nagels gezeten. Kwalitatief zijn het dus ook goede lakjes!

Het setje is ook nog verkrijgbaar in de kleurencombinaties zilver-zwart en goud-donkerrood. De normale prijs is € 11,90. Ik heb mijn setje bij de DA drogist aan de Leidsestraat in Amsterdam gekocht en daar waren ze al afgeprijsd naar € 9,95 en het zilver-zwarte setje was daar al uitverkocht.

Zelf vind ik het dus helemaal geweldig en ik ben dan ook erg blij met deze nagellak. Iets voor jou, zo'n crackling nagellakje?

Fijn weekend!

4 comments:

 1. Heel gaaf zeg! Ik zou het zeker dragen, heb alleen geen verkooppunt van Pupa dichtbij, anders zou ik dit setje zeker gaan halen :)

  ReplyDelete
 2. @NeonRocks: Ja, de verkooppunten van Pupa zijn erg beperkt. Dat is jammer! Ik was ook blij dat ik in Amsterdam was en daar mijn slag kon slaan. Misschien online shoppen?

  ReplyDelete
 3. Super leuk! Het lijkt idd heel erg moeilijk te maken. Ik twijfel of het setje te koop is in België...

  ReplyDelete
 4. @Eline: Leuk he! Geen idee of Pupa ook verkooppunten in België heeft... Misschien even googlen?

  ReplyDelete