Thursday, November 25, 2010

Fyrinnae losse oogschaduws + swatches

Een paar jaar geleden was ik gek op losse oogschaduws en zo heb ik een aardige stash hiervan opgebouwd:
Ik heb vooral losse oogschaduws van Everyday Minerals en Fyrinnae. De laatste tijd was ik ze een beetje vergeten... Heel zonde eigenlijk. Laatst keek ik er weer eens naar en het leek me leuk om jullie wat meer van deze oogschaduws te laten zien.

Ik heb al mijn Fyrinnae oogschaduws voor jullie geswatched. Nu zie ik zelf ook weer hoe prachtig de kleuren zijn. Ik moet hier zeker weer eens een look mee maken. In totaal heb ik van Fyrinnae 17 oogschaduw mini's:
In de mini's zit echter al genoeg om je halve leven mee te doen. De pigmentatie is echt schitterend en de kleuren zijn veel aparter dan de meeste oogschaduws die je in de winkel vindt. Ze hebben meer diepte door de combinatie van een basiskleur met een opvallende glitter.

Op naar de swatches! Alles swacthes zijn droog en zonder basis, aangebracht met mijn vinger. De swatches zijn in dezelfde volgorde als de potjes. Klik op de foto's voor een vergroting.Linksboven: Sake&Sashimi. Rechtsboven: Newcastle.
Onderste rij: Sunrise, Electro-Koi en Kimchi.
Newcastle is in het echt eigenlijk mooier. Deze heb ik niet dik genoeg geswatched. Het is een mooie, oud-gouden kleur.Linksboven: Christmas Tree. Rechtsboven: Kitten In Heels.
Onderste rij: Fyre&Ice, Oberon en Forbidden Lover.Bovenin: Archmage (Arcane Magic).
Linksonder: Vodka. Rechtsonder: Leif.Boven: Soot en Equality.
Onder: Daijodan en Snow Leopard.

Zijn de namen ook niet geweldig? Mijn favorieten zijn: Newcastle, Oberon, Vodka, Soot (perfecte crease-kleur), Equality (bijna holografisch!) en Daijodan.

Belangrijk bij losse oogschaduws/pigmenten is dat je een goede basis gebruikt. Verder is het aan te raden om de oogschaduw deppend met een stevig, plat kwastje op je ooglid aan te brengen. Zo heb je de minste kans op fall out (dat de helft op je wang terecht komt).

De mini's kosten $2,00 per stuk. De verzendkosten liggen tussen de $2,75 en $4,00 voor alle bestellingen onder de $40,00. Erg betaalbaar als je het mij vraagt. Je kunt betalen met creditcard of via Paypal.

In een ander artikel zal ik ook swatches van mijn oogschaduws van Everyday Minerals laten zien.

Wat vinden jullie van deze oogschaduws? Hadden jullie al gehoord van Fyrinnae? Ik ben benieuwd naar jullie reactie!

6 comments:

 1. Hoezo veel.
  Maar wel heel mooi. Bedankt voor de swatches. Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 2. Leuke collectie hoor! Fijn dat je zo nu herontdekt hebt :-)

  ReplyDelete
 3. mooie kleurtjes zitten ertussen!

  ReplyDelete
 4. @Kalypso: Graag gedaan. Jij bedankt voor je lieve comments altijd!

  @Ann: Dank je! Heb er inmiddels ook een ooglook mee gemaakt, dus die komt later nog online.

  @aline: Ja he! Thanks!

  ReplyDelete
 5. Waauw wat een leuke collectie !
  Ik ben alvast verkocht aan de kleuren !

  x
  www.glamloving.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. @Dana Vierstraete: Ja, de kleuren zijn echt prachtig! Ehm, spam was eigenlijk alleen toegestaan bij het tag-artikel (lovely blog award), maar ok...

  ReplyDelete