Friday, November 12, 2010

Budget tip: Rode lipgloss H & M

Bij H&M kocht ik deze rode lipgloss met de naam Passion Red:

Hij is te koop voor slechts € 0,95 en ik vind het een fijn glossje! Ok, hij is niet enorm dekkend, maar willen we dat wel altijd met rood? Een dekkende, rode gloss is namelijk mega-opvallend, terwijl deze transparante gloss erg draagbaar is. Je kunt hem prima naar school/werk dragen. Kijk maar naar deze swatches:
Bij eind van de middag daglicht

Bij lamplichtEr zitten kleine gouden glinstertjes in, maar die zie je op je lippen niet meer terug. Hij ruikt een beetje naar van die Werther's original snoepjes (caramelgeur). Ik vind het in elk geval niet een storende geur, al is die wel sterk aanwezig, maar geur is erg persoonlijk... De gloss houdt niet zo lang helaas. Na eten/drinken moet je zeker even bij smeren, maar dat is bij de meeste glossjes wel het geval. Voor de rest vind ik de verpakking erg cute en de sponsapplicator werkt prettig.

Een aanrader dus, wat mij betreft! Te koop bij enkele H&M-filialen voor € 0,95.

5 comments:

 1. de verpakking vond ik heel leuk, maar die GEUR! yuk.

  ReplyDelete
 2. Ik heb nog nooit make-up zien liggen in H&M. Misschien verkopen ze het niet overal?

  ReplyDelete
 3. @snooze.: Haha, zo zie je maar dat geur echt persoonlijk is! Zelf vind ik fruitgeurtjes meestal niet fijn voor lipgloss.

  @Ann: Nee, niet elke H&M verkoopt make-up en toiletartikelen. Volgens mij wel de filialen die alleen de Divided lijn verkopen (maar ik kan het mis hebben). Zelf heb ik deze lipgloss bij H&M op Schiphol gekocht die verder alleen maar accesoires verkoopt, dus geen kleding.

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk lipglossje.
  Mooie kleur.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete