Sunday, October 10, 2010

Sephora make-up

Afgelopen week heb ik best veel make-up gekocht. Ik heb namelijk niet alleen de producten uit de Venomous Villains collectie van MAC gekocht, maar ook nog make-up bij de '3 voor €10'-actie van Sephora tijdens het prijzencircus van V&D. Eigenlijk wilde ik niet gaan, maar toen wilde ik toch voor een oogschaduw gaan kijken en voor ik het wist stond ik allemaal make-up bij de kassa af te rekenen en ben ik later in de week zelfs nog een keer teruggegaan. Ik ben wel blij met de gescoorde make-up:

- 4 oogschaduws
- Lash Plumper mascara 'ultra black' 2x
- Matifying Compact Powder in kleur R15 Cool Porcelain
- Light Veil Foundation in Light
- Lipstick Lip Attitude Glamour in kleur G09

Bij elkaar was ik dus €30 kwijt voor deze 9 producten.


Bij elkaar heb ik maar liefst €95,80 bespaard! 't Is best een goede deal, €3,33 per product, zeker voor de wat duurdere producten zoals foundation en mascara. Van de mascara heb ik ooit een mini-uitvoering gehad die ik erg prettig vond, vandaar dat ik er nu twee heb gekocht. De matifying compact powder had ik nog nooit eerder gebruikt van Sephora. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en hij bevalt me erg goed. Hij ruikt trouwens ook heel lekker! Een beetje crème-achtig... Ik gebruik hem op dagen dat ik geen vloeibare foundation gebruik.
Naar de foundation ben ik benieuwd, maar ik moet eerst mijn Affinitone foundation van Maybelline opmaken. Het zal nog wel even duren voordat ik deze van Sephora kan gebruiken, want ik ben bepaald geen grootgebruiker van foundation.

De oogschaduw en de lipstick wil ik jullie alvast wat beter laten zien.
Ik heb vier oogschaduws gekocht:


Met de klok mee, linksboven beginnend zijn dit de kleuren: Midnight Kiss (nr. 34), Armelle (nr. 32), De Luxe Punk (nr. 29) en Universal Beige (nr. 8). Natuurlijk heb ik ook swatches. Ik heb de swatches met een sponsapplicator aangebracht op een basis (NYX Jumbo Pencil Milk):
Van links naar rechts: Midnight Kiss, Armelle, Universal Beige en De Luxe Punk.

Ik ben dol op paarse oogschaduw en ik heb deze dan vorige week ook gelijk al gedragen:

Ik heb Armelle over mijn bewegend ooglid aangebracht, Midnight Kiss heb ik in de crease gebruikt en Universal Beige heb ik onder mijn wenkbrauw gebruikt en om de kleuren mooi naar boven toe te vervagen.

Met een goede basis eronder zijn het best fijne oogschaduws. Ik vind alleen de doosjes vervelend. Ik had al een grijze oogschaduw van Sephora (Catherine) die ik heel veel gebruik en daar is het deksel al vanaf. Eigenlijk was dat de reden dat ik nu Sephora in ging, maar net deze kleur was helemaal uitverkocht. Ik ben bang dat ik van deze nieuwe oogschaduws ook wel weer een keer een deksel afbreek, terwijl ik toch alles behalve hardhanding met mijn make-up omspring.

De lipstick in de kleur G09 heeft een heel fijn kleurtje. De kleur is paarsroze. Ik heb twee foto's, één in daglicht en één in zonlicht. In het echt zit de kleur ongeveer tussen de kleur op beide foto's in. En ja, ik heb hem al gebruikt, dus dat zie je. Overigens is de lipstick nieuw al vrij vlak afgesneden, dus het is niet zo dat ik al extreem veel ervan gebruikt heb.


Swatch in het zonlicht:

De lipstick is lekker romig en niet al te dekkend. Hij hydrateert mijn lippen goed. In het algemeen ben ik positief. Het enige minpuntje vind ik de chemische geur, maar ja.

Ik vond de sortering dit jaar trouwens best goed. De eerste week ben ik expres niet gegaan, omdat het toen veel te druk was. Maar in de tweede week werden de artikelen gelukkig ook nog regelmatig bijgevuld. Eigenlijk was er van alles nog wel wat te krijgen. Ik was verrast dat er zelfs nog foundation was. Ik besef dat ik met dit artikel te laat ben voor jullie om nog gebruik te kunnen maken van de 3 voor € 10-actie, maar Sephora verandert haar make-up lijn nauwelijks, dus voor een volgend moment heb je misschien toch wat aan dit artikel.

Heb jij nog Sephora make-up gekocht tijdens het prijzencircus?

7 comments:

 1. Ik heb deze keer de sephora actie geskipt, ik heb echt teveel beautystuff gekocht de laatste tijd en dit kon er echt niet meer bij ;D! De oogschaduwtjes zijn tof, en ik heb die matte compact poeder ook, maar super tevreden ben ik jammer genoeg niet ;(. Geweldig bespaard wel!

  ReplyDelete
 2. Wauw, maar als je ziet wat je bespaard hebt. Hoe dan ook het was het dubbel zo waard. Ik wou dat ik kon inslaan. Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 3. Leuke spulletjes heb je gekocht!

  ReplyDelete
 4. Ik wil ook een Sephora inclusief leuke acties in België!

  ReplyDelete
 5. @snooze.: Haha, ja, ik heb voorlopig ook wel even genoeg make-up gekocht. Jammer dat de poeder bij jou niet bevalt. De oogschaduws zijn echt fijn!

  @Kalypso: Het was het zeker waard!

  @Eline: Dank je!

  @Ann: Geen Sephora in België? Da's minder... Snap dat je er graag eentje wilt.

  ReplyDelete
 6. Amai, zoveel korting! Ik wil ook een Sephora in België :(

  ReplyDelete