Wednesday, October 20, 2010

MNY haul

De meesten van jullie heb er al van gehoord, maar toch nog even een korte introductie: Sinds afgelopen maandag wordt de MNY-lijn van Maybelline verkocht bij Etos. Dit is het "zusje" van de normale Maybelline-lijn. De producten kosten niet meer dan € 3 per stuk. In de lijn zitten oogschaduws, oogpotloden, blushes, nagellakjes, lipbalm en lipglosses (zowel in een tube als in een huls). Natuurlijk kon ik het niet laten om deze nieuwe producten even te checken en dit is mijn buit:
De foto's bij dit artikel zijn niet van de beste kwaliteit. Ik heb aan het begin van de avond foto's genomen, maar door de regen buiten, was het licht crap. Maar goed, jullie zien wel wat ik gekocht heb; een blush, twee oogschaduws en een nagellakje.

De blush heeft kleurnr. 301 en de oogschaduws zijn nr. 125 (boven) en nr. 417 (beneden):


Ik heb swatches, maar die zijn mede door het licht helemaal slecht uitgevallen. Zonder basis geswatched met een sponsapplicator:
Van links naar rechts: oogschaduw nr. 417, oogschaduw nr. 125 en blush in nr. 301. De blush vind ik erg mooi! Het kleurtje is prachtig perzikroze en de pigmentatie is goed. De oogschaduws zijn oké. Ik denk dat de kleuren beter tot hun recht komen met een basis eronder. Daarbij zijn ze ook iets kruimelig. De verpakking vind ik wel grappig, maar wat gaan die oogschaduwdoosjes lastig open. Ik denk dat ik binnenkort wel een deksel eraf trek per ongeluk. Ik schoot ook al met mijn vinger in de ene oogschaduw toen ik bezig was hem open te peuteren. Nou ja, voor de fijne prijs zie ik het wel door de vingers.

De nagellak (die ik naar het raam toe moest houden om het licht erop te vangen):
Very pretty! Ik ben zelf niet zo van de jade- en mintgroene lakjes (bij anderen soms wel mooi hoor), maar deze kleur groen vind ik echt bijzonder. 't Is een kleurtje dat ik niet eerder ben tegengekomen. Het is nummer 757. In mijn eerstvolgende Nails of the day artikel zal ik dit lakje laten zien, want ik ga er straks mijn nagels mee lakken.

Prijzen:
- oogschaduw € 2,49
- nagellak € 2,49
- blush € 2,99

Bij de Etos krijg je nu 25% korting op het 2e make-up product. Ik heb hierdoor voor deze spulletjes bij elkaar slechts € 7,85 betaald.

Heb jij al iets van MNY?

4 comments:

 1. Overal zie ik nu hauls en swatches, ik wil ook! ;) Als het goed is hoop ik vrijdag mijn eerste spulletjes te kunnen kopen :D

  ReplyDelete
 2. Ik vind de oogschaduws heel erg mooi!

  ReplyDelete
 3. Die nagellak heb ik ook. En die oogschaduw heeft mijn vriendin. Ik ben blij dat ik er wat van heb. Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 4. @NeonRocks: Ik ben benieuwd naar wat je nog gaat kopen!

  @Selina: Ja, 't zijn mooie kleurtjes!

  @Kalypso: Leuk dat je er ook wat van hebt. Fijne spulletjes he!

  ReplyDelete