Tuesday, September 7, 2010

Primark-haul!

Eindelijk ben ik dan ook naar de Preimarkt :-) geweest. Nadat ik de hauls van Mascha en Vera had gezien, kon ik niet meer wachten om er ook eens te shoppen. Gisteren had ik een dagje vrij en met de hoop dat maandag misschien niet de drukste dag zou zijn, ben ik op pad gegaan.

Wat een winkel! Eerst kon ik hem niet eens vinden, want ik was nog nooit in Rotterdam Alexander geweest. Uiteindelijk heb ik maar gevraagd waar die zat. Zelfs op de maandag was het redelijk druk (als in; overal waar je kijkt mensen en kinderwagens), maar ik kon nog wel bij alle kleding kijken zonder omver gelopen te worden en voor de paskamers hoefde ik zelfs niet lang te wachten. Ik ben zo iemand die wanneer die heel veel kleding ziet, niet meer weet waar die kijken moet. Daarom bestel ik ook vaak bij H&M online, zodat ik ongestoord items kan kiezen en rustig thuis kan passen. Nu duizelde het me echt... Toch heb ik best leuke dingen meegenomen:

Eerst keek ik bij de schoenen en tassen op de eerste verdieping. Leuke tassen, maar allemaal met gouden gespen en daar houd ik niet van. Ik zag leuke pumps, maar helaas niet meer in mijn maat. Ik heb wel een paar laarzen gescoord:

Taupe blijf ik een leuke kleur vinden, zeker voor het najaar. Ze zitten prima. De hak is voor mij wel hoog (10 cm), maar ik kan ze wel een dagje aan af en toe. Slechts € 17!

Ook heb ik dit leuke portemonneetje meegenomen:
Ik houd dan wel niet van goudkleurig, maar van zilverkleurig des te meer. Deze kost € 3.

Op de begane grond vind je alle kleding. Ik zag al veel winterkleding (vesten, truien), maar daar had ik niet echt zin in. Daarom heb ik eerst nog wat accesoires geshopt:

Roze bloem op een schuifspeldje voor € 1,50. Paarse bloem met elastiek en en speldje eraan, ook € 1,50 en een haarbandje met veren voor € 2. Het haarbandje staat verrassend leuk!

Ook heb ik deze tailleriem gekocht:
Deze kost € 4.

Ik vond ook nog een leuke pyjama voor € 6:

Echt schattig! Die roze strik zit niet aan de pyjama, maar hiermee zat die verpakt als pakketje zeg maar. De broek is alleen veel te groot (ik had hem niet gepast, dom), maar misschien kan ik die innemen...

Ik wilde heel graag nieuwe jurkjes en daarmee ben ik ook geslaagd:
Een heel net exemplaar.

En een meer casual jurkje.
Ze kosten € 17 per stuk.

Bij elkaar heb ik € 69 betaald voor 9 items. Geen geld! Primark is net een fabriek! No offense, maar ik zou er nooit willen werken. Ik zou er gillend gek worden! Ze hebben trouwens wél een goed kassasysteem. Daar zou de H&M nog wat van kunnen leren. Iedereen staat in één lange rij (tussen linten). Als je vooraan staat, wordt het kassanummer omgeroepen waar je naartoe moet. Het gaat snel, de verkeerde rij kiezen (als in; de langzaamste), kan niet en voordringen is ook vrijwel onmogelijk.

Overigens is Alexandrium een mega shopping mall (met o.a. Zara en H&M), maar ik was al te uitgeput door de Primark om nog ergens anders te kijken. Ja, af en toe ben ik net een bejaarde. Of nog erger, want mijn oma houdt shoppen langer vol!

Conclusie shoppen bij Primark: Leuk voor één keer per jaar, maar vaker zul je mij er niet zien!

Kom jij wel eens bij Primark?

10 comments:

 1. Die schoenen! I love them. Je hebt er hele leuke dingen gekocht. Hihi, ik kon het de eerste keer ook niet vinden. Het zit daarbuiten. Geluk dat het niet zo druk was 0-0. Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 2. H&M heeft sinds kort het Primark systeem ingevoerd(op Hoogh Catharijne in ieder geval dan). Maar ik ga denk ik volgende week ook weer, alleen dan wel enorm vroeg. Ik word er echt claustrofobisch van als de winkel zo druk is :P
  Leuke aankopen!

  ReplyDelete
 3. die pyjama is cute!! En de laarzen zien er mooi uit!

  ReplyDelete
 4. Ik moet er nodig eens naar toe! Vooral om schoenen te shoppen!

  ReplyDelete
 5. Toffe spulletjes! Vooral de laarzen vind ik mooi :)

  ReplyDelete
 6. @ Kalypso: Dank je wel! Ja, ik dacht het wel even te vinden, nou niet dus. Ik was dat hele winkelcentrum al rond gelopen (tot aan de woon mall helemaal aan de andere kant).

  @ NeonRocks: Haha, ja vroeg gaan, is wel een goed idee. Ik krijg van enorme drukte flauwvalneigingen...

  @ Marijke: Bedankt! Ja, ik vind de pyjama ook schattig.

  @ Kim: Ze hebben ook echt veel keuze in schoenen! Ik wist niet wat ik zag!

  @ Eline: Dank je! Ja, de laarzen zijn gaaf.

  ReplyDelete
 7. Oehh echt hele leuke aankopen! Nu heb ik ook zin om weer naar primark te gaan, heerlijk! :D

  ReplyDelete
 8. heeel leuk die pyjama op welke verdieping ligge de pyjama's heb ze nodig!

  ReplyDelete