Monday, August 30, 2010

NOTD: Lilac Forever + Hot Pants

Ja, weer een Nails of the day-artikel... Ik ben niet altijd even goed in het doseren van onderwerpen. De nagellakliefhebbers zullen het leuk vinden en voor de rest; sorry, volgende keer beter. Ik heb vanavond mijn nagels weer opnieuw gelakt. En ik heb ze afgelopen weekend geknipt, dus ze zijn weer kort!

Eerst heb ik twee laagjes Lilac Forever opgedaan.


Deze komt lak uit de Crazy about colour collectie van Essence. Leuk lakje met een mooie crème-finish. Nadeel is dat die wat waterig is en dat het lange, slappe kwastje niet zo prettig lakt. Ik heb twee laagjes op.

Hierna besloot ik hem wat te pimpen. Ik heb twee laagjes van de glitterlak Hot Pants over Lilac Forever heen aangebracht:


Bling bling! Ik kan eindeloos naar de glittertjes kijken en het maakt me vrolijk. Hoe oppervlakkig, haha! Hot Pants is van het merk Hard Candy dat helaas niet in Nederland en België verkocht wordt. Ik heb deze lak in Amerika gekocht. Hij lakt wel aardig, alleen is het bij zulke lakjes altijd lastig om de glittertjes mooi verdeeld over je nagel te krijgen. Vandaar het tweede laagje, dan is het vaak al beter verdeeld.

Geslaagde combi? Ik vind van wel!

7 comments:

 1. Zeker een geslaagde combi. Die kleur paars is zacht en mooi. Leuke review. Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Zonder de glittertjes vind ik het mooier!

  ReplyDelete
 3. @ Kalypso: Dank je!

  @ Sylvia: Bedankt!

  @ beautyking: Helaas, reacties verwijderd! Ik word strenger met spam (=je eigen website noemen in een reactie). Het moet helaas wel...

  @ Ann: Dat kan. Bedankt voor je reactie!

  ReplyDelete
 4. Die glitters zien er super leuk uit :D

  ReplyDelete