Thursday, August 19, 2010

Budget tip: concealer van 2True

Concealer is een product dat ik iedere dag gebruik. Je gebruikt het om vlekjes, pukkeltjes en oneffenheden op je huid te egaliseren, zodat ze niet meer opvallen. Zelfs als ik een dagje geen foundation/poeder draag, wil ik toch wel graag de meest ontsierende plekjes in mijn gezicht even wegwerken met een concealer.

Ik gebruik nu al een tijdje deze 3 in 1 concealer van 2True:

Op de huls staat het volgende:
Corrects. Diffuses. Reflects light ans boosts skin radiance.

Voor deze concealer gebruikte ik de Pure Mineral Concealer van Maybelline:

Die is vergelijkbaar met, maar duurder dan die van 2True en de lichtste tint van Maybelline was eigenlijk nog net te donker voor mijn huid. Deze van 2True is helemaal perfect voor mij!

Je kunt de concealer direct op de plekjes aanbrengen met de sponsapplicator:

Het is echter hygiënischer om wat concealer op je hand te stippen en daar vandaan met je vinger over de plekjes te verdelen. Zo breng je ook niet teveel aan op één plekje en kun je dus beter doseren. Je kunt deze concealer het beste deppend (dus niet wrijvend) aanbrengen.

De concealer zelf is vrij dik en daardoor ook erg dekkend.
Ik vind de dikke substantie zelf erg prettig. Waterige concealers werken helemaal niet. Doordat deze zo dekkend is, vallen zelfs erg rode of onstoken plekjes niet meer op na het aanbrengen. Ik heb tint 1 en dit is de lichtste tint.

Voorlopig blijf ik deze concealer zeker gebruiken en ik denk ook dat ik hem opnieuw ga kopen nadat die op is. Deze concealer van 2True wordt in drie verschillende tinten verkocht bij Kruidvat voor slechts € 2,49.

Wat is jouw favoriete concealer?

5 comments:

 1. Ik heb deze een tijd geleden geprobeert. Maar na 2 weken heb ik hem weggegooit. Hij droogde uit en ik kreeg er vlekken van. Ik gebruik die van de kruidvat nu. Maar deze kan wel goed werken bij anderen.

  liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. werkt deze ook voor onder de ogen Laura? x

  ReplyDelete
 3. Klinkt als een prima concealer, niet duur ook. Ik heb er een van Bourjois met een kwastje. Die vind ik ook erg fijn.

  ReplyDelete
 4. Klinkt goed! Ik gebruik nu zelf de concealer van Make-upstudio! Ook erg fijn!

  ReplyDelete
 5. @ Kalypso: Jammer dat die bij jou niet werkte. Inderdaad kan een product dat voor de één niet werkt, voor de ander wel werken... Blijven testen dus!

  @ Tessa: Ik gebruik hem zelf niet onder de ogen. Daarvoor gebruik ik meestal Aussie Perk Me Up (van Everyday Minerals), een poederconcealer. Deze van 2True kan iets in de lijntjes ophopen, dus ik zou hem zelf niet onder de ogen gebruiken.

  @ Deb: Die van Bourjois zal inderdaad ook wel goed zijn. Bourjois heeft best fijne producten!

  @ Suusie: Ik heb nog geen producten van Make-upstudio. Is dat dat Scandinavische merk? Of ben ik nu in de war met een ander merk?

  ReplyDelete