Tuesday, July 13, 2010

Too much blush! (stash)

Vandaag laat ik jullie mijn collectie blushes zien. Blush is echt één van mijn favoriete make-up producten. Al draag je geen poeder/foundation, een blush doet wonderen voor je gezicht. Je ziet er frisser, stralender en gezonder mee uit wanneer je het op de juiste manier aanbrengt.

Je kunt op de afbeeldingen klikken voor een vergroting!

MAC blushes:

Vanaf bovenin midden met de klok mee: Improvise, Daft Pink, Eversun, Hipness en Rhapsody in Two. Dit zijn echt mijn favorieten! Ik gebruik in de zomer Eversun heel vaak en ook van Rhapsody in Two ben ik fan. Ook Daft Pink doe ik vaak op.

Essence higlighters/blushes:

Links is Ibiza Sun en rechts is Colourmania. Deze zijn multi-functional. Je kunt ze gebruiken als higlighter, blush en oogschaduw. Ze ruiken ook nog eens lekker naar kokos!

Roze blushes:

Vanaf linksboven met de klok mee: Cool Dusk Blush Trio (The Body Shop), Pink Samurai (Essence), Dolce Vita (Smashbox) en Big Wave Survivor (Essence).

Koraal:

Links de Marine Life high-light powder (MAC), in het midden Rose Coup de Foudre (Bourjois) en rechts Threesome (Wet 'n Wild).

Crème-, mousse- en gelblushes:

Links Snow Bunny (Essence, cream blush), midden boven Mauve (Maybelline, mousse blush), midden onder Bubble Pink (Lancaster, cream blush) en rechts Corail Nude (Yves Rocher, gel blush).

MAC specials:

Links Summer Rose (MAC) en rechts Azalea Blossom (MAC). Summer Rose is een beauty powder. Een beauty powder is niet specifiek als blush bedoeld, maar meer voor het hele gezicht. Deze bevat dan ook niet zoveel pigment. Toch gebruik ik deze wel eens als blush.

Warme blushes:

Vanaf boven in het midden met de klok mee: GlamBronze Blondes (L'Oréal), Paradise Blush Rush (Smashbox), Coral Pink (Catrice), Nude Peach (Catrice) en Wild Rose (Catrice).

Precies 25! Dat is toch wel veel... Misschien moet ik het hier voorlopig bij laten. Eigenlijk vind ik mijn blush stash nu perfect. Vrijwel alle kleuren die je mogelijk nodig hebt, heb ik volgens mij wel. Maar ja, ik kan zomaar weer verleid worden door een mooi patroontje, apart doosje of noem het maar op.
Als iemand swatches van bepaalde blushes wil zien, hoor ik het graag!

Gebruik jij blush? Wat is jouw favoriet?

Note: De titel van dit artikel heb ik "geleend" van beautyblog Too much blush.

9 comments:

 1. Leuke stash, en zoveel mooie blushes, ik heb er ook een héél aantal en kan eigenlijk geen favoriet kiezen :-)

  ReplyDelete
 2. Wow hele mooie blush stash, en leuk gedaan zo!
  Ik denk dat ik van alle make-up ook het meeste blush heb, misschien zet ik ze zelf ook wel eens op de foto. Stashfoto's vind ik altijd super leuk!

  ReplyDelete
 3. Gorgeous! Vooral je MAC blushes! Mijn blushteller staat op, jawel, één (MAC Blushbaby). Ja, en een sample van EDM maar dat telt niet :P

  ReplyDelete
 4. Ziet er leuk uit!
  x

  ReplyDelete
 5. Wat raar! Ik had al een tijd terug (14 juli) gereageerd op jullie reacties. Die reactie heb ik even zien staan, en nu is die weer verdwenen... :-( Dan doe ik het wel nog een keer, want ik waardeer jullie reacties zeer en wil niet dat jullie denken dat ik het niet belangrijk vind.
  @ Marijke: Dank je!
  @ kims: Bij mij zijn de MAC blushes toch wel favoriet.
  @ christine: Thanks! Vind het ook altijd leuke om stashfoto's van anderen te zien.
  @ NeonRocks: Bedankt!
  @ Veroniek: Dank je!
  @ Anne: Ach, beter één MAC blush dan tien slechte blushes, moet je maar denken!
  @ stylingandbeauty: Bedankt!

  ReplyDelete
 6. Helemaal verliefd op jou collectie MAC blushes!

  ReplyDelete