Friday, July 23, 2010

Silver Cascade (Barry M) + Raspberry Souffle (Sleek)

Ik had al een hele tijd een kortingscode liggen van de Nederlandse webshop Alice&Jo's havesentials en afgelopen zondag besloot ik eindelijk eens wat te bestellen:

Nagellak van Barry M in de kleur Silver Cascade en een Pout Polish van het merk Sleek in de kleur Raspberry Souffle.

Ik had de bestelling op dinsdag al in huis. Lekker snel dus, zeker aangezien de bestelling pas op maandag verwerkt kon worden (want toen kon ik ook pas betalen).

De nagellak vind ik zo gaaf! Volgens mij is deze vergelijkbaar met Mad as a Hatter van OPI. Silver Cascade van Barry M is namelijk ook één en al glitter. Op de foto's hieronder draag ik drie laagjes met daarover Top2Bottom van Orly als topcoat:


Bovenstaande twee foto's zijn genomen in zonlicht. In daglicht kan die er ook weer heel anders uitzien:


Ik had al een pout polish in de kleur Pink Cadillac (zie dit artikel) en deze limited edition kleur Raspberry Souffle, kon ik niet laten liggen:
In het potje is de kleur paarsroze, maar eenmaal op de lippen blijft er een mooi koelroze kleurtje over:

Ik vind tinted lip conditioners, zoals deze gekleurde lipbalms ook wel worden genoemd, fijne producten. Deze heb ik op dit moment:

Bovenin de pout polish in de kleur Pink Cadillac (Sleek), linksonder de pout polish in de kleur Raspberry Souffle (Sleek) en rechtsonder tinted lip conditioner in de kleur Popster (MAC cosmetics).

Daarnaast kennen we gekleurde lipbalms ook in stickvorm, denk maar aan de Soft'n Shine Lip Balms van Gosh (zie ook dit artikel). Het is fijn dat deze producten iets lichter voelen dan een lipstick, SPF 15 bevatten, je lippen voeden én een mooi transparant kleurtje achterlaten op je mond. Wat mij betreft zijn dit dan ook echte zomer must-haves!

De nagellak kost € 3,99 en de pout polish kost € 5,40. Er worden trouwens heel veel kleuren nagellak van Barry M verkocht, dus een kijkje nemen, is zeker de moeite. Wanneer je in de webshop op de naam van een nagellak klikt, zie je gelijk een goede swatch erbij.

Zijn jullie bekend met (één van) deze producten?

5 comments:

 1. Wow en ook die tinted lipconditioners hebben veel pigment zeg!

  ReplyDelete
 2. Hele leuke aankopen! Moet echt eens zo'n Pout Polish proberen, en het lakje lijkt echt veel op Mad As A Hatter, tof! :D

  ReplyDelete
 3. Ooooh die pout polish wil ik ooooooook!
  Die ziet er echt heel fijn uit! Mooi kleurtje ook, dat kan je denk ik goed hebben.

  ReplyDelete
 4. @ Steffi: Ja he? Dank je!

  @ Suusie: Pout Polishes van Sleek zijn ook fijn!

  @ NeonRocks: Dank je! Een pout polish is zeker de moeite.

  @ Christine: Ja, ik denk ook dat koele kleuren wel het beste bij me passen, al houd ik ook van warme tinten (koraal!). Deze Raspberry Souffle zit ook nog eens in een extra cute verpakking (doordat die LE is).

  ReplyDelete