Tuesday, July 6, 2010

Aankopen Gosh 1+1 gratis (Kruidvat) + swatches

Inmiddels zijn jullie vast al op de hoogte van de Gosh-actie bij Kruidvat: 1+1 gratis! Altijd leuk, dus natuurlijk kon ik het niet laten om wat te kopen:

Ik heb eigenlijk vier producten gekocht, maar één daarvan, nog een Soft'n Shine Lip Balm die hier niet op de foto staat, heb ik als cadeautje voor iemand gekocht.

Dit zijn de producten van dichtbij:

Van links naar rechts: Soft'n Shine Lip Balm in de kleur Perfect Plum (nr. 34), Velvet Touch Eye Liner (waterproof) in de kleur Pretty Petrol en Waterproof Eye Shadow in de kleur Love that Violet! Ik heb de lip balm en de eye liner al gebruikt, zoals je ziet.

Swatches:

Linksonder de Perfect Plum lip balm, in het midden de Love that Violet! eye shadow en rechtsboven de Pretty Petrol eye liner. Helaas komt de Pretty Petrol eye liner hier niet tot zijn recht. In het echt is dit echt wel een mooie diepblauwe kleur! Door Suzy werd ik op het idee gebracht deze te kopen en zij heeft hier wel een mooie swatch van (zoals die werkelijk is) op haar site, klik hier.

De Soft'n Shine Lipbalm in Perfect Plum is paarsrood met een mooie shimmer erin:


Swatches op mijn lippen (waar ik niet dol op ben, vandaar de kleine afbeeldingen ;-)):
In daglicht.

In zonlicht.

Vooral de Sof't'n Shine Lip Balms kan ik aanraden. Deze voelen heerlijk zacht en verzorgend. Ze zijn er in veel verschillende kleuren. De kleuren zijn semi-transparant, dus niet zo dekkend als een echte lipstick. Daarbij bevatten ze SPF 15 wat natuurlijk perfect is voor in de zomer.

Prijzen van de producten (zonder korting):
Soft'n Shine Lip Balm € 8,49
Velvet Touch Eye Liner € 6,99
Waterproof Eye Shadow € 7,99

De actie duurt nog t/m 11 juli a.s. Hebben jullie ook al Gosh make-up gekocht?

5 comments:

 1. Mooi! Ik heb laatst een bronzer gekocht!

  ReplyDelete
 2. Die lipbalm ziet er wel heel mooi uit en ik heb over deze soft 'n shines al veel goeie reviews gelezen. Ik wil ze ook eens uitproberen. Op de foto in het zonlicht ziet ie er wel heel koraalachtig uit..hehe je weet het he... me =coral freak ;-)

  ReplyDelete
 3. Hey Laura!! Je krijgt een tag van mij! Check maar even op mijn site.

  ReplyDelete
 4. De lipbalm is echt super mooi!! like it!

  ik heb je getagged voor de sweet blogger awared!!

  ReplyDelete
 5. @ Kim: Die bronzer uit de zomercollectie? Die zag er wel mooi uit.

  @ Deb: Bedankt voor de tag! De soft'n shine lipbalms zijn echt fijn. Deze heeft wel echt een koele ondertoon, ondanks dat die in het zonlicht een beetje koraal lijkt, maar dat geeft een vertekend beeld.

  @ Suusie: Leuk dat je me getagged hebt, bedankt!

  ReplyDelete