Wednesday, June 16, 2010

L'Oréal: Glam Bronze

Vorig jaar herfst had ik deze blush en bronzer in één van L'Oréal gekocht:
Helaas zat er enorm veel plakband omheen waarvan je de resten nog ziet zitten...
Een bronzer gebruik ik eigenlijk alleen in de zomer, dus ik had helemaal niet meer naar dit product omgekeken. Tot deze week! Ik zag hem in mijn stash en besloot hem eens te gebruiken. De bronzer en blush zien er erg mooi uit:

Ik heb het duo voor blondines, omdat die geschikt is voor lichte huidtypes. Er is ook een duo voor brunettes.
Onder de poeder zitten nog een spiegeltje en een kwastje in een apart compartiment:

Dit duo is dus perfect om mee te nemen, omdat je zo alles bij de hand hebt om tussendoor even je gezicht bij te werken! Dat vind ik het leukst aan dit product! Het is wel wat lastig om alleen de bronzer of alleen de blush te gebruiken, omdat je dan niet met een grote kwast kunt werken. Je raakt namelijk al snel de blush aan als je de bronzer met je kwast probeert te pakken en andersom... Met het bijgeleverde kwastje lukt het wel goed om slechts één helft te gebruiken, dus het is in dit geval wel fijn dat er een bijpassend kwastje bijzit!

Ik vind vooral de kleur van de bronzer erg mooi. De blush is helaas wel erg licht, waardoor die bijna niet op valt. Op mijn wangen breng ik dan ook liever de bronzer en blush door elkaar aan, zodat de kleur net wat intenser is. Dit zijn swatches op mijn arm:Ik heb de bronzer aangebracht met het bijgeleverde kwastje en de blush met mijn vinger.

Ik weet niet of dit bronzer/blush duo nog verkocht wordt, maar je zou eens kunnen kijken in de L'Oréal schappen bij verschillende drogisterijen en anders is het zeker nog online te koop. De adviesprijs is € 11,99 (maar ik heb hem zelf gekocht tijdens een 50%-korting actie!).

2 comments:

  1. ik had deze ook maar heb hem in de goodiedoos gedaan, was echt veels te licht voor mij! Hij ziet er wel heel mooi uit

    ReplyDelete
  2. Ja, kan het begrijpen. Vooral de blush is wel heel erg licht. De bronzer heeft wel de perfecte kleur voor me, dus die blijf ik wel gebruiken. En ik vind hem zo handig om mee te nemen!

    ReplyDelete