Monday, June 21, 2010

NOTD: Essence glitter topper!

Pas geleden heb ik de glitter topper Louise van Essence gekocht. Hier heb ik wat leuks mee gedaan op mijn nagels:
Excusez-moi voor de droge nagelriemen... Ik vergeet steeds om handcrème op te smeren!


't Is misschien een wat aparte combinatie, maar ik wilde een basiskleur waartegen de paarse en roze glitters een beetje opvallend zouden afsteken. Als basiskleur heb ik daarom Dirty, Sexy, Money van Misa gebruikt. Hiervan heb ik twee laagjes op. Daarover heb ik twee laagjes van de glitter topper aangebracht en als finishing touch heb ik een laagje top coat van Seche Vite gebruikt:


Overigens heb ik op advies van Astrid de nepnagelremover van Kruidvat gekocht om de glitters er makkelijk af te krijgen:

Ik heb hem al geprobeerd toen ik de glitter topper met andere nagellak droeg. Inderdaad krijg je glitternagellak er met deze remover goed af. In het potje zitten remover en een soort plastic schubben.

Je stopt je vinger erin en door rond te draaien schuurt de nagellak inclusief de glitters eraf. Toch is dit nog vrij bewerkelijk. Je bent er best wat tijd mee kwijt, maar het verwijderen gaat wel beter dan met een watje en remover. 't Is alleen niet zo goed voor de huid om je nagels, geloof ik...

Deze is voor ongeveer €5 te koop bij Kruidvat. De glitter topper van Essence kost €1,79 en is te koop bij Trekpleister/Kruidvat. Wat vinden jullie ervan?

7 comments:

 1. Leuk! Ik heb die glitter topper ook en ik had een combi met grijs gemaakt. Vind hem heel leuk, allen het verwijderen is inderdaad verschrikkelijk. Dat potje ziet er op zich wel handig uit.

  ReplyDelete
 2. Ziet er leuk uit! Misa is ook een fijn merk he? Ik heb er ook een prachtige kleur van.

  Ik ben zelf niet zo van de glitters, maar heb nog wel een tip hoe je ze gemakkelijk kunt verwijderen: leg een watje met nagellakremover op je nagel. Paar minuten laten liggen, en dan kan je het in één keer eraf vegen!

  ReplyDelete
 3. @NeonRocks: Ja, heb hem bij jou ook gezien (en op nog wat meer blogs). Je kunt die glitter topper met best veel kleurtjes combineren en het geeft een leuk effect!

  @Christine: Ja, Misa is inderdaad fijn. Heb er ook nog een ander lakje van. Welke kleur heb jij?
  Goede tip trouwens! Net geprobeerd met het eraf halen van bovenstaande nagellak. Je moet inderdaad wel echt minimaal een minuut het wattenschijfje op je nagel leggen, maar dan gaat het er ook goed af (alleen zijn die grote flakes wel echt het irritants om te verwijderen. Die kleine glittertjes gaan er sneller af). Dus bedankt voor je tip!

  ReplyDelete
 4. Haha ik heb pas ook zoiets gedaan met I Sea You van Catrice i.c.m. Etos Effect Nails de paarse variant. Stond wel grappig. :P

  ReplyDelete
 5. @Laura ik heb Misa Runway Diva.
  Hier mijn swatch: http://www.lakjesliefde.nl/wp-content/uploads/2010/03/P1146443.jpg

  ReplyDelete
 6. @ Amber: Ow, dat leek er dan wel op denk ik. Best leuk om eens wat kleuren te mixen die je misschien op het eerste gezicht niet bij elkaar ziet passen, he!

  @ Christine: Dat kleurtje is ook mooi zeg!

  ReplyDelete
 7. haha ik heb die kunstnagelremover pot ook.. die lost nepnagels serieus op

  ReplyDelete