Tuesday, May 11, 2010

NOTD: Pebble Beach (Catrice)

Natuurlijk wilde ik gelijk dit bijzondere lakje van Catrice proberen. De nagellak heeft een matte finish, wat je niet zo vaak tegenkomt. Zo ziet Pebble Beach eruit op mijn nagels:

Zoals je ziet is het een matgrijze kleur, maar soms lijkt de kleur ook een beetje ijsblauw:

Ik vind het een leuk, bijzonder lakje, al zei een collega gisteren (een man, of course) dat hij het een beetje een doods kleurtje vindt... Maar ja, mannen begrijpen dan ook niets van de laatste nagellaktrends, dus ik draag het gewoon (omdat ik het zelf leuk vind natuurlijk)!

Op de swatches heb ik trouwens drie laagjes op zonder topcoat. Op zich dekt die bij twee laagjes al prima, maar ik vind drie laagjes toch net even mooier. Verder droogt de nagellak snel. Je kunt ook goed zien hoe snel die droogt, doordat de glanzende, natte lak dan in een matte lak verandert. Over de houdbaarheid kan ik niet veel zeggen, maar ik heb hem nu twee dagen op zonder dat die afbrokkelt. Wat mij betreft is dit lakje een must have als je van bijzondere nagellak houdt!

Het lakje is nu tijdelijk te koop bij geselecteerde Kruidvat- en Trekpleisterfilialen voor € 2,49!

5 comments:

 1. Ik had die nagellak gisteren nog even in m'n hand toen ik bij de Trekpleister was. Twijfelde heel erg. Maar nu ik 'm zo zie bij jou, denk ik wel dat ik hem ga nemen :D

  ReplyDelete
 2. Zoooooooooooooooooooo mooi. *verliefd*

  ReplyDelete
 3. Bedankt voor jullie reacties! Zeker een apart kleurtje dat de moeite van het aanschaffen waard is!

  ReplyDelete
 4. die is echt mat, maar wel mooi :D

  ReplyDelete