Wednesday, May 26, 2010

Miss Sporty nagellak nr. 130

Laatst zag ik dit felroze nagellakje van Miss Sporty en voor € 1,99 kon ik die niet laten liggen. Het is kleur nummer 130:De lak is vrij dun. Twee laagjes zijn dekkend, maar op de foto draag ik drie laagjes. De lak droogt heel snel vergeleken bij andere nagellak, dat is erg fijn Het eerste laagje was bij mij al na 1 minuut echt droog!
Ook is het kwastje fijn. Het is een breed kwastje, waarmee je heel gemakkelijk in maximaal drie strepen je nagel lakt.
Op het flesje staat dat de lak tot 7 dagen houdt, maar dat is natuurlijk niet waar (misschien als je niks, maar dan ook helemaal niks, met je handen doet). Ik droeg geen topcoat en na 2 dagen zag die er wel wat minder mooi uit, zoals een beetje te zien is op de foto's. Een topcoat is dus zeker (altijd) aan te raden!

Ik ga zeker vaker kijken naar de lakjes van Miss Sporty. Er zijn superleuke kleurtjes van dit merk en voor de prijs kan ik er nog wel wat meer uitproberen.

Dragen jullie ook wel eens nagellak van Miss Sporty?

4 comments:

 1. Ik had daar vroeger (toen ik net met make-up begon) wel eens nagellak van, maar ze werden na verloop van tijd echt dik en stroperig. Toen het eenmaal wat 'serieuzer' werd allemaal ben ik eigenlijk altijd aan het vak voorbij gelopen. Maar wie weet is de kwaliteit wel een stuk verbeterd, zo te lezen wel! Leuk kleurtje :D

  ReplyDelete
 2. @ NeonRocks: Ja, Miss Sporty was ook een van mijn eerste cosmeticamerken die ik gebruikte. Ik ben ook heel lang aan het schap van Miss Sporty voorbij gegaan, maar volgens mij hebben ze de laatste tijd hun best gedaan om het merk weer wat meer up-to-date te maken (misschien onder invloed van concurrenten Essence/Catrice). De spulletjes zien er weer leuk uit. Op deze nagellak heb ik in elk geval wat betreft de prijs-kwaliteitsverhouding niks aan te merken!

  @ Prinses Prikbordje: Ja, ik word ook altijd vrolijk van roze lakjes! Heb er dan ook best wat, geloof ik.

  ReplyDelete
 3. Was vandaag de folders aan het leze
  tot ik de folder van big bazar las waar in stond
  MISS SPORTY nagellak 0,99 Afgeprijsd en er waren nog meer producten
  van miss sporty IK GA HET MORGEN HALEN!!

  ReplyDelete