Thursday, May 13, 2010

Meer Essence en Catrice...!

Ik was zo tevreden over het aquablauwe oogpotlood uit de Crazy for Colours collectie van Essence, dat ik terug ging naar Kruidvat om er meer te halen. Nu heb ik er in totaal vier:


Dit zijn swatches van de vier kleuren:

Van boven naar beneden zijn dit 05 Crazy about green, 04 Crazy me, 03 Addicted to blue en 02 Lilac Forever.

Ik vind deze oogpotloden echt absolute aanraders! Ze zijn zacht waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn, de kleuren zijn sterk gepigmenteerd en het metallic glansje geeft net dat beetje extra. Daarbij zijn ze enorm betaalbaar, want ze kosten slechts € 1,29 per stuk. Je zal wel bijna gek zijn als je voor € 15 een oogpotlood van MAC koopt, als je zo goedkoop ook heel goede oogpotloodjes kunt krijgen ;-). Oogpotlood is dan ook ongeveer het enige make-up product waar ik nooit veel geld aan uit geef...

Vervolgens kon ik ook de lipgloss Ocean Sunrise uit de Oceana collectie van Catrice niet laten liggen:

Ik was best wel bang dat deze lipgloss erg chemisch zou ruiken/proeven, maar ik was blij verrast! Hij ruikt caramelachtig wat ik persoonlijk best een lekker geurtje vind. Verder voelt die verzorgend aan op je lippen. Hij plakt niet te erg, maar wel een beetje. Hij geeft een lichtroze kleurtje met een ultrafijn glittertje erin. Ik vind het een heerlijke lipgloss! De prijs is € 2,79.

Dit is een swatch van de lipgloss op mijn lippen:


Ook is die erg mooi over de bijbehorende lipstick Ocean Sunrise van Catrice, die ik jullie al heb laten zien. Dit is de lipstick op zich:


En dit is de lipstick met daarover heen de lipgloss:

Zeker een leuke, zomerse combinatie die veel meiden zal staan!

Dit weekend zal ik een ooglook plaatsen waarbij ik een paar van de oogpotloden gebruik, so stay tuned!

4 comments:

 1. Die potloden zien er inderdaad erg goed uit. Prima catch!

  ReplyDelete
 2. de oogpotloden waren in mijn plaatselijk kruidvat in no time uitverkocht, jammer genoeg want wou er graag ook hebben :-). veel plezier ermee!

  ReplyDelete
 3. De oogpotloodjes zien er leuk uit!

  ReplyDelete
 4. Bedankt voor jullie reacties!
  @ Steffi: Jammer dat ze bij jou zo snel waren uitverkocht. Misschien nog in een ander filiaal?

  ReplyDelete