Thursday, May 20, 2010

Look of the day!

Op deze zonnige dag had ik zin in een blauw-witte look met een frisse uitstraling. Ik zal jullie met foto's laten zien welke make-up en kleding ik vandaag droeg. Deze foto's zijn pas in de avond genomen, dus misschien zie ik er een tikkeltje vermoeid uit. Ik heb mijn gezichtshuid even snel opgefrist door blotting paper te gebruiken (dat vet absorbeert), een likje nieuwe dagcrème en foundation op te doen en mijn oogmake-up bij te kleuren. Dit is mijn gezicht met de make-up van vandaag:Messy mascara as usual...

Gebruikte producten:

- Pure Cover Mineral concealer van Maybelline onder mijn ogen en op plekjes/pukkeltjes.
- Beyond Natural foundation van Revlon.
- Cream blush Snow Bunny van Essence (uit de tijdelijke Go Snow collectie die nu helaas niet meer verkocht wordt).
- Oogschaduwpaletje nr. 13 'Fleur Bleue...?' van Bourjois met lichtblauw (bewegend ooglid) en donkerblauw (arcadeboog). Ik ben vergeten Dandelions eye shadow van Everyday Minerals erop te zetten. Die gebruikte ik als highlighter onder de wenkbrauwen.
- Waterproof eye liner (zwart potlood) van Gosh in Black Ink boven mijn oog en een beetje op de waterlijn.
- Aquablauw oogpotlood 04 Crazy Me van Essence onder de onderste wimpers.
- Ik heb zwarte oogschaduw over het oogpotlood aangebracht uit het Smokey Eyes palet van NYX (tweede kleur van links op de onderste rij). Tip! Zo blijft je oogpotlood langer en beter zitten!
- 1-2-3 Look mascara van Rimmel.
- Lipstick in de kleur Fresh Salmon van MAC.
- Bronzing powder in Refined Golden van MAC.
- Moisturising spray van Catrice (van de huidige Oceana collectie).

Mijn kleding:

De witte blouse, grijze skinny jeans en tailleriem zijn alledrie afkomstig van H&M.

Mijn oorbellen van Bijou Brigitte:


De schoenen (oeps, de foto is een beetje bewogen):

Vorig jaar gekocht bij De Schoenkampioen (cheap ass naam, cheap ass shoes!) voor € 25. Ik vind ze nog steeds erg leuk en ze lopen best comfortabel!

Vinden jullie het een geslaagde look? En zouden jullie meer Look of the day artikelen willen zien?

O ja, ik probeer om gemiddeld elke drie dagen een artikel te plaatsen, alleen soms duurt het door omstandigheden (bijvoorbeeld lange werkdagen) net wat langer... Een artikel maken, zeker met veel foto's, duurt al snel 1 tot 2 uur. Natuurlijk vind ik het wel hartstikke leuk om aan mijn beautyblog te werken en ik heb eigenlijk altijd wel inspiratie. Tips en suggesties zijn ook welkom!

2 comments: