Saturday, May 29, 2010

Blaze nagellak

En nog een tweede artikel vandaag, omdat het vorige niet over beauty ging en ik jullie heel bijzondere nagellak wil laten zien!
Op de site van Linda zag ik eens nagellak van Blaze voorbij komen in een shoplog en ik was gelijk benieuwd naar deze nagellak. Helaas kon ik nergens swatches vinden, dus ik besloot op de gok te bestellen.
Na wat zoeken op internet plaatste ik mijn bestelling bij Carobolo. Dit was op goed geluk, want ik had nog nooit eerder bij deze webshop besteld en ik had er zelfs nog nooit van gehoord. Dit zijn de lakjes die ik besteld heb:

Links is Baby Pink to Pomegranate en rechts Ocean Blue to Midnight Purple.
En wat is er nu zo bijzonder aan deze nagellak? Zoals al een beetje uit de namen te halen valt, verandert de kleur in zonlicht! Ik vind het wel een leuke beauty-gadget. Ik had zoiets nog nooit gezien, jullie wel? Misschien ben ik wel de laatste die erachter komt dat dit bestaat, maar ik kan me niet herinneren er, buiten de website van Linda dan, ooit iets over gelezen te hebben. Dat de nagellak werkelijk van kleur verandert, zal ik jullie laten zien.

Ocean Blue to Midnight Purple

Deze foto is binnen genomen (zonder flits). De nagellak is metallic blauw met een paarse weerschijn.
Van dichtbij:


En in zonlicht:


Is het niet geweldig?! Ik had niet verwacht dat die werkelijk zo van kleur zou veranderen. Het is een vrij waterige lak. Ik heb daarom drie laagjes op met daarover nog topcoat van Seche Vite.

Baby Pink to Pomegranate

Bovenstaande foto is binnen genomen. In dit kleurtje zit een klein glittertje. Ik vind de kleur alleen niet baby pink, maar eerder een soort witgoud. Wel mooi in elk geval! Hiervan heb ik twee laagjes op met daarover topcoat van Seche Vite.

Helaas verdween de zon achter de wolken. De onderstaande foto's laten dan ook niet de volledige verkleuring zien...


Je ziet ook aan de lak in het flesje dat die nog niet volledig verkleurd is, maar ik ben weer te ongeduldig en wilde jullie deze lak toch vast laten zien. Deze nagellak heb ik nu nog op. Mocht de zon nog volop gaan schijnen dit weekend, dan zal ik proberen om betere foto's te maken waarbij de kleur meer tot zijn recht komt. O, en m'n nagels zijn mega-kort, want ik had ze net geknipt (korter dan kort, want ik kan niet tegen lang).

Ik kan de webshop zeker aanraden. Op vrijdagavond 21 mei had ik mijn bestelling geplaatst en op dinsdag 25 mei had ik de bestelling al in huis. Supersnel aangezien er een weekend en Pinksteren tussen zaten. Je kunt betalen met IDeal, Paypal en creditcard, je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de bestelstatus en de verzendkosten zijn laag (€ 1,50 in totaal voor mijn bestelling)! De lakjes van Blaze kosten € 6,95 per stuk en er is keuze uit erg veel verschillende kleuren.

Kennen jullie de nagellak van Blaze al?

3 comments:

 1. Erg leuk! Vooral die tweede vind ik mooi.

  ReplyDelete
 2. Dat is grappig! Beetje zoals die Mood Polishes van Claire's maar dan reageren deze op zonlicht. Ik vind de eerste wel mooi, alleen jammer dat de lakjes zo sheer zijn. Dekkend lijkt me iets mooier ;)

  xx

  ReplyDelete
 3. @ Prinses Prikbordje: Haha, ik vind zelf juist de eerste het mooist! Al is de tweede beter draagbaar, omdat die wat neutraler is.

  @ NeonRocks: Ja, ik vind ze ook wel iets te sheer, maar het blijft leuk: nagellak met iets extra's!

  ReplyDelete