Saturday, April 3, 2010

Nagellak stash

Vast een waarschuwing vooraf! Dit is een artikel voor echte nagellakliefhebbers!

Al eens eerder (hier) heb ik mijn nagellak stash geplaatst. Inmiddels zijn er al weer allerlei lakjes bijgekomen en een enkel lakje is door mij weg gedaan.
Ik vond het leuk om mijn nagellak een beetje op kleur te sorteren om eens te kijken welke ik nu allemaal bezit en welke misschien wel erg op elkaar lijken.

Dit is een filmpje van mijn stash (geen geluid):


Vervolgens heb ik nog wat deelfoto's gemaakt:


Wow, ik ben wel blij met mijn collectie! Maar om eens makkelijk te kunnen zien welke kleuren ik bezit, heb ik swatches gemaakt in een notitieblok (op stukjes plakband), met de kleuren erbij vermeld. Slechts kijkend naar de swatches word ik al vrolijk:
De bovenste, Red Blossom van Catrice, komt niet in het filmpje voor en staat ook niet op de foto's met de nagellakflesjes. Hij stond toen namelijk nog verscholen in een hoekje...
De onderste, Wrapped Around My Finger van Catrice, komt ook niet in het filmpje voor en op de foto's van de flesjes. Ik heb hem net gekocht! Ik zal hem nog goed swatchen, want op deze foto komt die totaal niet tot zijn recht...


Het licht was niet zo goed. Het was buiten erg grauw door de overtrekkende regenbuien. Hierdoor komen niet alle swatches goed tot zijn recht. Bij Fortune Teller van China Glaze (helemaal onderaan) zie je bijvoorbeeld de oranje glitter niet eens zitten. Al heel wat van de lakjes heb ik echter al eerder in o.a. Nails of the Days artikelen laten zien. Daar zie je de kleuren wel goed.

Alleen de basislak (Etos) en drie top coats (Rimmel, Seche Vite en Essie) die ik bezit heb ik niet geswatched, want die zijn toch transparant. Ik weet dat er ook van die nagelwieltjes bestaan waar je op kunt swatchen, maar ik vind deze manier wel zo handig, omdat je ook gelijk de namen erbij kunt zetten.

Hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Fijn weekend!

7 comments:

 1. Wat leuk gefilmd zeg!! Enne...toch een redelijk grote nagellakstash hé? :-)

  ReplyDelete
 2. Dank je!Haha, ja, ik schrok eigenlijk hoe groot mijn nagellakstash nu is. Gelijk een no-buy dus! Jammer dat nagellak niet eeuwig houdbaar is...;-)

  ReplyDelete
 3. Mooie stash zeg! Heel veel mooie kleuren zitten ertussen! Ik vind dat echt zo handig, al je nagellak swatchen, zo zie je veel beter wat je al hebt ;)

  xx
  PS:We hebben een winactie op SSB, doe je ook mee? :D

  ReplyDelete
 4. Mooie stash! Vooral de derde foto is echt eye-candy!

  ReplyDelete
 5. Vind het altijd leuk om naar nagellakstash foto's te kijken :) Zo vrolijk die kleurtjes!

  ReplyDelete
 6. Wow jij hebt je lekker laten gaan :D
  Welk is nou je favoriete merk ?

  x

  ReplyDelete