Friday, April 30, 2010

Mijn Koninginnedaglook

Het is weer de hoogste tijd voor een artikel! Tja, door omstandigheden (nogmaals geen internet en nu wel twee hele dagen niet (damn, Ziggo) en druk met werk + Koninginnemarkt bezoeken etc.) heb ik deze week helaas weinig gepost... Dat kan soms gebeuren, maar ik werk met veel plezier aan mijn artikelen, dus er komt er altijd wel weer eentje aan.

Vandaag is het natuurlijk Koninginnedag! Ik ben met twee vriendinnen in Utrecht geweest. Daar is altijd een vrijmarkt. Die is gisteravond al begonnen. Toen ben ik na een borrel van m'n werk ook al even gaan rondneuzen met twee bevriende collega's. Vandaag heb ik er dus nogmaals rondgelopen, maar ik heb niks gekocht. Ik vergeet bijna naar de spulletjes te kijken, omdat ik al het rondlopende publiek veel interessanter vind. Maf natuurlijk. Ook hebben we even op een terrasje aan de gracht gezeten. Gelukkig bleef het net droog. Hartstikke leuk om naar alle voorbij varende bootjes te kijken met gekke, vrolijke mensen. We hebben dan ook een behoorlijke tijd op het terras doorgebracht. En natuurlijk ging de zon net schijnen nadat wij het terras verlaten hadden. Ach ja, in de zon lopen is ook fijn.

Voordat ik vanmiddag op pad ging, heb ik even heel snel (want ik moest de trein halen) foto's gemaakt van mijn look. Het is geen heel bijzondere look, maar ik wil het toch wel even met jullie delen. Ik had in elk geval een oranje blouse en oranje nagels (en mijn haar is nog een beetje nat):


De nagellak is Peachy Keen van China Glaze. 't Is geen knaloranje, maar een meer draagbaar kleurtje.

Op mijn ogen heb ik eindelijk weer eens de pigments van de smoky-set uit de MAC Holiday (2009) collectie opgedaan. Deze blenden makkelijk. Mijn mascara zit wel een beetje slordig.Op mijn lippen droeg ik Fresh Salmon lipstick van MAC met daarover heen een transparante, oranje lipgloss van Sephora (nr. 23):


Vinden jullie het ook leuk om speciaal voor Koninginnedag wat met de kleur oranje te dragen (kleding, nagels, haar en/of make-up)? Of vind je dat maar onzin?

Hopelijk hebben jullie een leuke Koninginnedag gehad! Alvast fijn weekend!

Ps. Vergeten jullie de winactie niet? Het hoeft echt geen ingewikkelde inzending te zijn hoor. Doe gewoon wat leuks met de kleur jadegroen! Tot nu toe heb ik nog geen inzendingen ontvangen, hoe jammer :-(, dus ik wacht er met smart op...!

6 comments:

 1. Hele leuke en zomerse look! En wat is Peachy Keen een vrolijk kleurtje :D

  Ik ga zeker nog een inzending sturen voor je winactie, dus die komt er sowieso aan ;)

  xx

  ReplyDelete
 2. I love de nagellak!!! En je ooglook ook trouwens :-)

  ReplyDelete
 3. @NeonRocks: Bedankt voor je reactie! Leuk dat je meedoet! Jullie winactie was ook heel leuk, alleen heb ik die overgeslagen, omdat ik een paar te winnen producten al had (verwend ;-)). Dus ik vond dat iemand anders die beter kon winnen he...

  @ Kims: Dank je wel!!!

  ReplyDelete
 4. haha wat leuk die nagellak!

  ReplyDelete
 5. leuuk!
  wil je ook ff bij mijn artikels reageren?
  xxx

  ReplyDelete
 6. @ Suusie en Kelly: Bedankt voor jullie reactie!

  ReplyDelete