Thursday, April 22, 2010

Just Married

Nee, ik ben niet net getrouwd ;-p, maar dit is de naam van één van de nagellakjes van Catrice. Mijn oog was al eerder op dit lakje gevallen en toen ik bij Kruidvat was tijdens de 50%korting-actie, heb ik deze ook maar gelijk meegenomen. Just Married is een mooi, licht, bubblegumroze kleurtje:


In het zonlicht zie je dat er een heel fijne shimmer doorheen zit:


In het algemeen houd ik van wat fellere en meer opvallende kleuren nagellak, maar dit vind ik wel een heel fijn kleurtje voor tussendoor. Ik vind het echt een mooi, lief kleurtje. Het zal ook mooi staan bij een gebruinde huid.

Nog één swatch dan:


Is het een kleurtje dat jullie ook zouden dragen?

10 comments:

 1. Nee, niet getrouwd..hmmm..ik wilde je net feliciteren. Nou dan maar met je nagellak! Hij is mooi! Ik wil ook Catrice proberen maar iedere keer hebben ze net mijn kleuren niet!

  ReplyDelete
 2. Mooi kleurtje, lijkt een beetje op een OPI lakje (Suzi & The Lifeguard). Vind het soms ook wel leuk om zo'n verzorgd en subtiel kleurtje op te doen.

  xx

  ReplyDelete
 3. Dit lakje zou ik zo dragen! Echt mooi kleurtje

  ReplyDelete
 4. Wat een lief kleurtje, hehe. Hebbenhebbenhebben!

  ReplyDelete
 5. zo'n mooi kleurtje hé! heb hem ook! :-)

  ReplyDelete
 6. Ik vind het een super leuk kleurtje!

  ReplyDelete
 7. @ Deb: Haha...! Hoop dat je snel de kleuren vindt die je leuk vindt!
  @ NeonRocks: Die van Opi ken ik niet (heb daar ook maar 1 lakje van). Inderdaad soms fijn om eens niet te opvallende nagellak te dragen.
  @ Myrna: Bedankt!
  @ Marjolein: Ik zou zeggen: "Snel naar het Kruidvat dan!". Om de prijs hoef je het niet te laten, dus hopelijk hebben ze hem nog.
  @ Kims & Marijke: Ja, leuk is die he?!

  Fijn weekend allemaal!

  ReplyDelete