Tuesday, March 16, 2010

Update project bodylotion

Zoals jullie misschien weten ben ik in januari gestart met een plan om mijn vijf open bodylotions op te maken (zie dit artikel).

Afgelopen weekend heb ik dan eindelijk de Almond Body Butter van The Body Shop opgemaakt:

Het plan was om deze in februari op te maken, maar ik heb toch bijna twee maanden nodig gehad om deze halfvolle body butter leeg te krijgen. Ik ben toch 's morgens na het douchen gaan smeren, omdat die dan toch wat makkelijker aanbracht dan op een compleet droge huid. Ik gebruikte hem gemiddeld om de dag.

Nu ga ik verder met deze:

Stiekem heb ik die toch ook al een paar keer tussendoor gebruikt, waardoor die nu halfvol is (was 2/3 vol). Ik ga eraan werken om deze vóór mei op te maken. Gaat lukken!

Misschien is dit niet de meest boeiende post, maar ik wilde toch even laten weten hoe het met het project staat.

Tot het volgende artikel!

3 comments:

 1. Ik zit met 3 bodylotions momenteel! Ze moeten echt op. Eentje is een body butter van TBS, maar die smeert heel vettig dus ik gebruik hem niet zo vaak. Dan heb ik eentje van Dove die plakt (bah!) en eentje van Nivea die wel leuk smeert.

  Misschien moet ik ook zo'n projectje starten :-)

  ReplyDelete
 2. goed zo girl! lijkt me ook niet zo moeilijk om deze body butter op te maken :-)

  ReplyDelete
 3. @ Ann: Ja, zo'n projectje werkt wel. Ik probeer nu met alle lichaamsproducten echt alleen nieuw te kopen, als het oude op is (met make-up zal dat nooit lukken en wil ik het ook niet). "Helaas" heb ik na deze open bodylotions, ook nog drie dichte...

  @ Marijke: Bedankt voor de aanmoediging!

  ReplyDelete