Tuesday, March 30, 2010

Swatches Orly nagellak

Laatst had ik wat nagellakjes besteld, waaronder twee lakjes van het merk Orly. Ik kende dit merk nog niet. Ik vind het wel fijne nagellak. De lakjes dekken in ongeveer twee laagjes, drogen vrij snel en blijven ongeveer drie dagen mooi. Ik zal nu van beide kleuren swatches laten zien. Ik heb twee laagjes op + een laagje Seche Vite dry fast top coat. Ik heb meerdere swatches van elke kleur, zodat je goed kunt zien hoe de kleuren afhankelijk van de lichtval verschillend eruit zien.

Cotton CandyCountry Club Khaki

Zijn jullie bekend met nagellak van Orly?

8 comments:

 1. Ik heb er al van gehoord via makeupalley maar nog niks van geprobeerd, al zou ik wel willen! ;-)

  Mooie kleurtjes van nagellak trouwens!

  ReplyDelete
 2. Die Cotton Candy is very pretty! :)

  ReplyDelete
 3. Ik heb nog nooit Orly geprobeerd. Het roze kleurtje vind ik een beetje saai maar het taupe/grijs kleurtje vind ik leuk!

  ReplyDelete
 4. Ik heb geen ervaring met Orly, maar nu ik jouw swatches zie, wil ik er wel lakjes van! Ze zijn allebei prachtig!

  ReplyDelete
 5. Ik kende het enkel van naam, maar ik vind het twee prachtige kleurtjes!

  ReplyDelete
 6. Thanks voor jullie enthousiaste reacties! Zelf kende ik het merk eerst ook alleen van naam. Toen zag ik iemand in een Youtube-filmpje Cotton Candy dragen en die moest ik vervolgens gewoon hebben. Ik vind het leuke lakjes! Ik bestel vast nog wel eens een kleurtje van dit merk!

  ReplyDelete
 7. Ik vind ze heel mooi! Ik ken Orly al een tijdje. En heb er ook een paar van gehad een tijd geleden. Het enige minpuntje vind ik is dat ze vrij snel dik worden. Maar misschien hebben ze dat inmiddels verbeterd en anders gewoon verdunnen...

  ReplyDelete