Sunday, March 21, 2010

Review: Vitamin E Moisture Serum

Twee weken geleden kocht ik een serum van The Body Shop:

Het Vitamin E Moisture Serum.

Op de verpakking staat:
"Pre-moisturiser treatment for continuous, enhanced moisturisation and protection. For all skin types"

Inmiddels gebruik in het serum dagelijks onder zowel mijn dag- als nachtcrème. Het serum zit in een handige pompflacon waarmee goed te doseren valt. Je hebt echt maar weinig nodig, omdat het serum een heel dunne, gelachtige substantie is die makkelijk uitsmeert.

Het ruikt lekker. Ik kan de geur moeilijk omschrijven. Een lichte crèmegeur is het. Het serum voelt lekker fris aan tijdens het uitsmeren op de huid en het trekt snel in. Eenmaal ingetrokken merk je nauwelijks dat er al iets op je huid zit. Je moet dus zeker wel een crème hierna aanbrengen. Het serum alleen is niet voedend genoeg. Heeft een serum dan wel zin? Ik vind van wel. Het lijkt namelijk alsof mijn crème erna dieper in de huid wordt opgenomen. Sinds ik het serum in combinatie met crème gebruik, voelt mijn huid zachter en meer gevoed, terwijl die juist minder vet en glimmend oogt. Ik weet natuurlijk niet of dit bij iedereen het resultaat zal zijn, maar het valt mij zeker op. Ik was namelijk bang dat mijn huid vetter zou worden door weer een toegevoegd product op mijn huid, maar dat is dus het geval gelukkig. Ik heb echt het idee dat mijn crème nu dieper mijn huid intrekt, heel apart! Voorlopig blijf ik het serum dus zeker gebruiken!

Te koop bij The Body Shop voor € 15,00.

Gebruiken jullie ook een serum?

4 comments:

 1. Ik gebruik de Vitamine E facemist van deze lijn. Niet alleen om m'n gezicht wat hydratatie te geven maar ook om m'n make-up te fixeren en om pigments te 'foilen'. Ik ben er een grote fan van van de Vitamine E producten !

  ReplyDelete
 2. Een paar dagen geleden had ik zelfs nog nooit van een serum gehoord :-p Ik heb er dus nog nooit ééntje gebruikt.

  ReplyDelete
 3. @Kims: Ik heb nu nog de fix+ spray van MAC die ik gebruik voor de dingen die jij noemt. Wie weet probeer ik ooit wel de facemist van The Body Shop uit.

  @ Ann: Grappig dat je er nog nooit van gehoord had! Een serum is geen must-have op zich en dit is ook pas de eerste die ik gebruik. Vind het nu wel prettig!

  ReplyDelete
 4. ik ben ook een grote fan van de producten uit de Vitamine E lijn. Ik gebruik nu al een 4 tal maanden het serum en ik ben er echt super tevreden over. Mijn hele droge huis is nu een stuk minder droog als ik het serum onder mijn dag-en nachtcreme aanbreng. Het hydrateert echt mijn huid zonder het vettig te maken of puistjes te veroorzaken. Echt een aanrader volgens mij !

  ReplyDelete