Monday, March 22, 2010

Pastel Lilac

Uit de Pastel Delight collectie van Catrice heb ik twee nagellakjes gekocht. Eerder liet ik jullie al een Nail of the Day (NOTD) zien met Pastel Yellow (zie dit artikel). Inmiddels heb ik Pastel Lilac ook gedragen en dit zijn mijn swatches:De eerste twee foto's zijn in zonlicht genomen waardoor je de heel subtiele shimmer in de lak kunt zien. De derde foto is in gewoon daglicht gemaakt en dan lijkt de lak vrijwel mat. Ik vind deze kleur persoonlijk beter lakken dan Pastel Yellow. Bij Pastel Yellow was het echt nodig om drie laagjes aan te brengen voordat die dekkend was. Pastel Lilac is in twee laagjes dekkend. Helaas besloot ik om toch ook een derde laagje Pastel Lilac aan te brengen en daarna nog Rimmel top coat waarna er luchtbelletjes op mijn nagels ontstonden... (al zie je dat niet op de foto's). Ik houd het de volgende keer dus bij twee laagjes Pastel Lilac!

Deze limited edition is nog te koop bij het Kruidvat, maar op is op. De lakjes kosten € 1,99 per stuk. Geen topkwaliteit nagellak, maar wel lakjes in lieve lentekleurtjes en voor de prijs hoef je het niet te laten!

2 comments:

  1. Mooi zacht kleurtje! Bij jou gaat het lakje wel mooi aan. Op sommige blogs leek het lakje heel transparant.

    ReplyDelete
  2. Volgens mij verschilt het inderdaad per lakje (en niet zo zeer per kleur), want ik lees op verschillende blogs dat iedereen weer een ander kleurtje prettig vindt lakken of juist niet.

    ReplyDelete