Sunday, March 14, 2010

NOTD: Pastel Yellow

Zoals beloofd laat ik jullie hier nog even de swatches zien van de nagellak Pastel Yellow uit de Pastel Delight collectie van Catrice:Ik heb drie laagjes op met daarover nog een topcoat. Ja, mijn nagelriemen zijn een beetje lelijk en per ongeluk nog meegelakt ook... In elk geval is het een fris en vrolijk lentelakje. Waarschijnlijk nog stralender bij een gebruinde huid, maar ook bij een bleke huid valt die nog best goed!

Wat gek is, is dat de goedkope dop loskomt van de draaidop eronder. Ik weet niet of dit bij alle lakjes uit de collectie gebeurt... Het lakt wel makkelijker met het zwarte dopje dan met die grote vierkanten dop erop, dus eigenlijk geeft het niet.

De kwaliteit van het lakje is niet zo geweldig. Ik heb wel drie lagen nodig om het dekkend te maken en daarbij lakt die vrij streperig en stroperig. Neem er dus echt de tijd voor als je één van de lakjes uit deze collectie aanbrengt. Hij zit er nu twee dagen op en houdt wel goed. Ach ja, voor slechts € 1,99 vind ik het nog wel OK.

Trouwens, ik moet steeds aan Pasen denken wanneer ik dit lichtgele kleurtje zie, dus waarschijnlijk doe ik hem met Pasen weer op. Wat vinden jullie ervan?

No comments:

Post a Comment