Monday, March 8, 2010

Lipgloss stash!

Op veel beautyblogs worden stashes getoond. Stash is eigenlijk je verzameling of iets dergelijks (geen letterlijke vertaling). Ik heb eigenlijk nauwelijks mijn stash, of een deel daarvan, laten zien (behalve mijn nagellak stash, klik hier). Misschien omdat ik me er stiekem wel een beetje voor schaam... Want ja, wat moet je in hemelsnaam met zoveel make-up? Ik weet het eigenlijk ook niet, want opmaken zal ik het in geen honderd jaar. Maar goed, ik heb dus wel een aardige verzameling make-up en vandaag wil ik beginnen met het tonen van mijn lipglossjes. Voor iemand die niet zo van make-up houdt en "beginnelingen" zal het belachelijk veel zijn, voor echte make-up verslaafden zal het gemiddeld zijn of misschien zelfs nog weinig (het past nog in één laatje van zo'n plastic Xenos ladenkastje). Oordeel zelf! (Klik op de foto voor een grotere weergave)

M.A.C.

Jingle Jangle, Funky Fusion, Little VI, Sweet Strawberry, Fast Friends, Pinkarat, Wonderstruck, Totally It, Beaute en Silly Girl.
M.A.C. lipproducten zijn gewoon geweldig! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Favorieten zijn wel Funky Fusion, Little VI, Sweet Strawberry en Pinkarat.

Hot shades

Outlast All-day Lip Colour (in Rose Pearl, van Cover Girl), Outlast Double Lipshine (in Antique Rose, van Cover Girl), Long Lasting Lip Colour&Gloss (2x, geen kleurnummers, uit de Royal Nights collectie van Catrice), Lip&Cheek Stain (kleur 01 van The Body Shop), Diamond Brilliance Lip Sheen (kleur: Rockin' in Rubies, Wet 'n Wild), lipgloss 02 Raspberry Smoothie (Creamylicious collectie, Essence) en Hot Lips (kleur Fuchsia Shine, van het merk Look by Bipa).

Favoriet zijn de glossjes uit de rechterhelft en dan vooral de Lip&Cheek Stain van The Body Shop. De linkerhelft bestaat uit langhoudende glosses en ondanks dat de kleuren best mooi zijn, houd ik niet van die langhoudende formules. Het droogt je lippen altijd zo uit...

Mix&match

Shimmer gloss in de kleur Iced Candy (The Body Shop), lipgloss nr. 07 (Sephora), lipgloss nr. 23 (Sephora), Buxom Lips in de kleur Destiny (Bare Escentuals), lipgloss Honey B (H&M), Effet 3D MAX gloss nr. 61 Rose Acidulé (Bourjois), Eau de Gloss nr. 13 Rose a l'eau (Bourjois) en lipgloss in de kleur Premiere (Liparazzi).
Geen van deze lipglosses draag ik echt vaak, maar mijn favorieten zijn shimmer gloss Iced Candy (The Body Shop), Buxom Lips in Destiny (Bare Escentuals) en Effet 3D Rose Acidulé (Bourjois).

Vergeten juweeltje

Een lipglossje van Yves Rocher. Leuk hebbedingetje! Ik draag hem echter nauwelijks, al is de kleur best mooi. Te mooi om weg te doen!

Buxom Babes

Bambi, Kanani, Bunny en Kitty. Lipglossjes van het merk Bare Escentuals. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige glossjes. Kanani en Bunny zijn favoriet! Bambi draag ik nauwelijks en Kitty zal ik nooit meer dragen, want bruin is echt mijn kleur niet (al heb ik hem wel eenmaal over een lipstick heen gedragen, geen idee wat me bezielde).

Lipgloss van Coastal Scents

Strut on Nude, Pep Pink, Sweet Anna, Monroe a Go Go en Carlotta. Vooral Sweet Anna is favoriet bij me! Zie voor swatches dit artikel (alleen Monroe a Go Go ontbreekt)!

The losers

Fusion, Cosmic en Coral Funk. Deze heb ik vandaag in de prullenbak gegooid...! Dit zijn ook lipglosses van Coastal Scents. Fusion is een vreemde kleur. Veel te heftig paars. Cosmic is best leuk, maar de glitters zijn te groot en daardoor onaangenaam. Coral Funk is niet helemaal mijn kleur. Te oranje!

36 lipglosses in totaal (na weggooien van de drie losers)! Wat zijn jullie eigen favoriete lipglosses?

Dit was het dan wat betreft mijn lipglossverzameling. Zouden jullie meer onderdelen van mijn stash willen zien? En welk onderdeel (blush, lipstick, oogschaduw) als eerstvolgend?

8 comments:

 1. Mijn favoriete lipgloss is van Rimmel :)

  Ik zou graag de oogschaduw van je stash willen zien. En mascara's want daar houd ik nou eenmaal van ♥

  ReplyDelete
 2. Bedankt voor je reactie! Ik heb geen een Rimmel lipgloss. Best vreemd eigenlijk, want volgens mij zijn die inderdaad best goed!

  ReplyDelete
 3. mooie stash!! ik ben wel benieuwd naar je blush stash!

  ReplyDelete
 4. Leuke stash! Toch ook al een aantal hé! Ben wel benieuwd naar je oogschaduw en blushstash! :-)

  ReplyDelete
 5. wat een geweldige stash heb jij! Daar heb ik echt een heel bescheiden collectie'TJE bij
  ;-) Ik voel me gelijk minder bezwaard om er nog een lipglossje bij te kopen.

  ReplyDelete
 6. Ok, de eerstvolgende stash die ik zal laten zien is die van mijn oogschaduw, en daarna mijn blushstash.
  O ja, Deb, wat jij hebt, heb ik ook: als ik zie dat het altijd nog erger kan dan wat ik zelf heb, vind ik dat een mooi excuus om er nog wat bij te kopen ;-)!

  Bedankt voor jullie reacties ladies!

  ReplyDelete
 7. Nu ben ik benieuwd naar je lipstick stash. Meestal hebben meiden met een grote lipgloss stash amper lipsticks :-p

  ReplyDelete