Friday, March 12, 2010

Friday Haul

Niks leukers dan vrijdag na het werk even in Kruidvat rond te kijken, en zo komt het dat ik weer wat nieuwe make-upjes heb gekocht. Ik zie het echt als een cadeautje aan mezelf na een harde week werken. Echt zo'n verwenmomentje.

- Essence Pure teint spot fighting duo: € 2,99.
- Catrice Pastel Delight liquid eyeliner in C02 Metallic Blue: € 2,29.
- Essence lipliner in 01 Soft Rose: € 0,99.
- Catrice Pastel Delight nagellak in C01 Pastel Yellow: € 1,99.
- Catrice Pastel Delight nagellak in C03 Pastel Lilac: € 1,99.

Eerst zag ik weer de Nude Sensation van Catrice (die pas half februari in het schap lag bij ons), dus ik dacht dat ze Pastel Delight nog niet hadden. Maar wat hadden ze gedaan? Gewoon de display van Pastel Delight in het schap van Essence gezet! Als ze nou gewoon op tijd de vorige collectie hadden neergezet...

Het lila-lakje wilde ik al na het zien van deze swatches klik. Ik twijfelde over de lichtgele nagellak bij mijn lichte huid, maar ik houd gewoon van vrolijkmakende kleurtjes, dus ik kom hem niet laten liggen. Ik heb er nu één nagel mee gelakt en ik vind hem geweldig! Lekker vrolijk, maar niet te aanwezig, subtiel geel. En het maakt mijn hand zeker niet bleker. Dit weekend zal ik de swatch plaatsen.

Ik ben benieuwd naar het duo van essence met anti-spot treatment en een concealer. Ik ben de pubertijd allang voorbij, maar ik heb wel regelmatig onzuiverheden op mijn kin en kaaklijn. Soms best veel daar zelfs. Voor € 2,99 wil ik dit wel proberen!

De eyeliner vind ik leuk, alleen snap ik niet dat ze een metallic-kleur in een pastellijn doen, maar ja...

De lipliner is de vierde lipliner die ik gekocht heb. Ik gebruik die dingen nooit en toch ben ik op zoek naar de perfecte lipliner... ;-)

Swatches volgen nog. Alvast fijn weekend!!!

Ps. M.A.C.-fans opgelet! Vanaf morgen (zaterdag) wordt de Too Fabulous collectie verkocht met mooie cremesheen lipglasses, lipliners en mineralized blushes. Als je portemonnee het nog toe laat na de Spring Colour Forecast collectie zou ik zeker even gaan kijken!

No comments:

Post a Comment