Wednesday, February 17, 2010

NOTD Red Blossom

Een tijdje terug kocht ik een lakje van Catrice in de kleur Red Blossom (zie dit artikel). Best een lakje om vrolijk van te worden, kijk maar eens naar deze swatches:
(In daglicht)

(In kunstlicht)
Een lekker knalkleurtje dus weer! Het is een 60 seconds lakje. Dit betekent dat die snel droogt. Misschien niet precies in 60 seconden, maar toch wel sneller dan de meeste lakjes. Ik kan er eigenlijk alleen maar positief over zijn: Hij lakt prima, droogt snel en houdt goed. Niks op aan te merken dus!
Prijs: € 1,49. Te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

2 comments:

  1. Ziet er erg mooi uit! Vooral in daglicht, in kunstlicht ziet het er heel oranje uit? :-)

    ReplyDelete
  2. Ja, te oranje in kunstlicht. De daglichtfoto geeft de kleur wel het beste weer. Helaas maakt mijn fototoestel foto's in kunstlicht erg geel-oranje van kleur... Zo ook bij de swatch van de Coral Pink nagellak van Catrice in het artikel hieronder. Die is dan wel peachy in het echt, maar ook weer niet zo oranje. Ik maak kunstlichtfoto's wel zonder flits (want met flits zijn ze weer zo overbelicht dat je niks meer ziet). Waarschijnlijk komt het ook omdat ik geen goeie, sterke verlichting heb helaas. Nu ja, het geeft nog een beetje een idee he?

    ReplyDelete