Saturday, January 16, 2010

Online H&M bestelling

Gisteravond had ik ineens zin om een grote online bestelling bij H&M te plaatsen:


Om dit plaatje te maken heb ik Paint gebruikt. Als je op het plaatje klikt, zie je een grotere afbeelding.

Ik heb wel 15 kledingstukken/accesoires besteld. Dat is voor mij behoorlijk veel in één keer. Volgens mij is dit mijn grootste bestelling ooit!

De broeken die je ziet zijn treggings. Spijkerleggings eigenlijk, dus geen gewone spijkerbroeken. Ik ben erg benieuwd hoe dit mij zal staan. Het lijkt me het leukst om deze te combineren met wat langere kledingstukken erboven, vandaar dat ik meerdere lange tops en een lange, grijze blouse heb besteld. Ik denk dat het ook het beste staat met hoge hakken eronder (pump of sandalen).

Verder heb ik nog twee vestjes besteld die in de uitverkoop waren. De ballerina's waren ook in de uitverkoop, maar die zijn nog hartstikke leuk voor de lente en zomer. Voor de rest nog sokken van Hello Kitty, twee armbanden en een tailleriem met een strikje. Ik kan niet wachten tot het allemaal binnen is!

Ondanks dat ik in Utrecht werk, winkel ik niet zo vaak. Doordeweeks heb ik daar amper tijd voor en in het weekend vind ik het vaak veel te druk in de stad. Ik kom alleen vaak in de winkels voor beauty- en toiletartikelen. Dat kan ook wel snel tussendoor. Ik vind het heel handig om online kleding te bestellen. Dan kan ik het thuis rustig passen.

Bestellen jullie ook wel eens kleding online? En wat vinden jullie van mijn bestelling?

5 comments:

 1. Loved your blog. Readers might also be interested in another article I found, about beauty and dry eyes. It can be found here at this website:

  http://whatistheeye.wordpress.com/

  ReplyDelete
 2. Kan je dat niet verwijderen, Laura?

  Leuke bestellig is het zeg, ben je niet bang dat je de helft weer terug moet sturen omdat het niet past?
  Ik ben erg benieuwd ook hoe lang het duurt voor het binnen is!

  Groetjes :)

  ReplyDelete
 3. Hey Christine,

  Leuk om weer van je te horen!
  Ja, ik kan die eerste reactie verwijderen, maar ik wilde gewoon even aangeven dat die comment nergens op slaat (zie hem namelijk op meer blogs opduiken).

  Een deel van de H&M bestelling is onderweg, dus die zal ik wel een dezer dagen ontvangen!

  Een tregging, armband en de grijze blouse waren niet direct leverbaar, dus die zal ik later ontvangen (als het me te lang gaat duren, cancel ik het). Die grijze blouse wil ik eigenlijk wel erg graag hebben, dus denk dat ik wel geduldig wacht.

  Groetjes terug!

  ReplyDelete
 4. Spannend! Ik ben benieuwd naar je bevindingen. En ja, ik reageer de laatste tijd niet zo veel meer (beetje druk geweest hier) maar lees wel al je blogjes! Ik ga weer vaker reageren, wel zo gezellig ;).

  ReplyDelete