Wednesday, January 27, 2010

Mini hauls Kruidvat

Toen ik de zoveelste Kruidvat inliep op zoek naar de Nude Sensation collectie van het budgetmerk Catrice, kwam ik wel iets anders tegen:

Dit zijn producten uit de Go Snow collectie van het merk Essence, die ik toch ook niet kon laten liggen.

Ik heb de nagellak (€ 1,75) in 04 Alpine Snow en de oogschaduw (€ 1,75), ook in de kleur 04 Alpine Snow. Een echte aanrader is de Cream to Powder Blush (€ 2,45). Die is er in één kleur: Snow Bunny.

Ik heb swatches van de oogschaduw en de blush:

De oogschaduw is pastelkleurig babyblauw met een gouden weerschijn. De swatch heb ik met mijn vinger gemaakt zonder basis. Voor de zomer lijkt me dit een leuk kleurtje. Mooi bij een gebruinde huid (niet dat ik dat ooit heb, maar bronzer is the answer!).

De blush is koraalkleurig roze. Ik begrijp wel dat ze de blush cream to powder noemen. Het is een creme blush maar na het opbrengen is hij snel ingetrokken (snel blenden), waardoor het net een poeder is. Hij voelt heel licht aan. Ik heb hem vandaag opgehad en zelfs vanavond zag ik hem nog zitten. I just love it!

Bovenstaande spulletjes had ik gisteren gekocht. Vandaag ging ik, desperate als ik ben, wéér een Kruidvat in. Weer geen Nude Sensation, maar wel dit:

I'm a sucker! Sorry voor al het Engels in deze post. Kan best irritant zijn, maar ja.
Ik vond dit nagellakje wel hot! Ik weet niet of het kleurtje té is, maar ik stond er al vaker naar te kijken, dus nu heb ik hem dan. 't Is de kleur 210 Red Blossom (prijs is cheap as hell: € 1,49).
Ook heb ik Stay Matte Oil Control Paper van Essence gekocht (€ 2,29). Gedurende de dag krijg ik wel eens een glimgezichtje en dan helpen deze ultradunne papiertjes om de boel weer mooi mat te krijgen. Tenminste, deze moet ik nog testen. Ik heb nu blotting paper van NYX en dat werkt fantastisch!
Dan heb ik nog een mini-etuitje gekocht voor slechts € 1,00. Perfect voor de rondslingerende make-upjes in mijn tas. Ik neem nooit veel make-up mee, maar toch handig om hier een lipgloss en lipstick in te doen. Ook doe ik vaak pas mascara op mijn werk op (tijdgebrek in de ochtend!), dus die gaat hier dan ook in!

Swatches van de lakjes zullen nog volgen in Nails of the day posts.

Inmiddels ben ik wel mega-gefrustreerd dat ik zowel in Utrecht als in mijn woonplaats niet de Nude Sensation collectie kan vinden... Grrr! Hopelijk kom ik die ooit nog tegen...!

7 comments:

 1. Haha erg he, de kruidvat...
  Maar die blush van Essence ziet er prachtig uit! Ik ben dol op cream-to-powder blushes (maar kom al om in de blushers...)

  Ik ben wel benieuwd naar die nagellakjes trouwens!

  ReplyDelete
 2. Ik ben ook erg tevreden over de Go Snow blush, mooie kleur! Ben ook wel benieuwd naar dat lakje. En ik heb nog nergens Catrice Nude Sensation gezien. Wij zijn altijd zo laat met die collecties... En als het eenmaal in de winkel ligt is het ook binnen een dag geplunderd. Succes in ieder geval met je zoektocht ;)

  xx

  ReplyDelete
 3. Volgens Kruidvat klantenservice (gemaild via website van Kruidvat) wordt de Nude Sensation collectie van Catrice sinds deze week verkocht, ook in het filiaal waar ik vaak kom. Nou, mooi dat daar nog de oude Limited Edition collectie staat. Volgens mij wachten ze gewoon tot die uitverkocht is of zo. Ik ga het volgende week ook eens in de winkel zelf vragen.

  ReplyDelete
 4. Oei dat is spijtig want normaal kwamen de twee collecties tegelijk in de rekken

  ReplyDelete
 5. Die Nude Sensation staat nu bij onze kruidvat, ik heb er een oogschaduw van gekocht.

  En toch ook maar de blush van de Essence Go Snow collectie... vond de tester zo mooi dat ik 'm niet kon laten liggen!

  Echt, kruidvat is 'pure evil'!!!

  ReplyDelete
 6. Oh, helemaal vergeten: mocht je iets willen van die Catrice Nude Sensation en je kan 'm nog altijd niet vinden in Utrecht, geef even een gil, dan wil ik het bij ons in het dorp wel voor je halen :).

  ReplyDelete
 7. Hahaha, Kruidvat 'pure evil' inderdaad! Ok, ik geef het nog even een kans dat ik de Nude Sensation collectie hier nog binnenkort ga zien en anders laat ik het je wel weten. Erg lief aanbod in elk geval! Die blush van Essence Go Snow is wel echt een geweldige must-have inderdaad!

  ReplyDelete