Sunday, January 24, 2010

MAC pigments/glitter set

Ok, een beetje mosterd na de maaltijd, want deze set is al niet meer te koop bij de MAC-verkooppunten (maar sommige van de pigments nog wel los), maar ik was helemaal vergeten (why?) om jullie deze set te laten zien:

Van links naar rechts: Dark Soul (pigment), Reflects Antique Gold (glitter), Chocolate Brown (pigment), Sunnydaze (pigment) en Naked (pigment).
De naam van de set is 5 sexpot smoky mini pigments/glitter. Deze set komt uit de Mischief Makers (Holiday 2009) collectie die in december 2009 verkocht werd. Ik heb mijn setje toen ook al gekocht!

Dit zijn de kleurbeschrijvingen van MAC zelf:
•Naked - Fleshy beige with golden copper pearl (Pigment) (Permanent)
•Sunnydaze - Soft apricot-taupe with silver pearlized pigments (Pigment) (Limited Edition) (Repromote)
•Chocolate Brown - Shimmering chocolate copper/bronze (Pigment) (PRO) (Permanent)
•Dark Soul - Charcoal black smoked with gold (Pigment) (Permanent)
•Reflects Antique Gold - Antique gold glitter (Glitter) (PRO) (Permanent)


Mijn swatches:

Van links naar rechts: Naked, Sunnydaze, Chocolate Brown, Reflects Antique Gold (glitter) en Dark Soul.
Ik vind de kleuren supermooi. De potjes en pigments zijn alleen niet zo handig in gebruik, vandaar dat ik ze nog maar weinig gebruikt heb. Ik heb Naked een paar keer bij een nude ooglook gebruikt en Sunnydaze een paar keer wanneer ik taupekleurige kleding aanhad.

De prijs was € 40,00. Dat is veel! Ik had gelukkig nog een VVV-bon die ik er deels voor kon gebruiken.

Mijn doel is om in januari en februari geen producten van MAC te kopen en tot nu toe gaat dat goed! Ik voel helemaal geen aandrang om iets van de huidige collecties te kopen. Waarom deze MAC no buy? Omdat er op 6 maart een heel mooie collectie uitkomt, namelijk de Spring Colour Forecast. Daarvan wil ik in elk geval twee van deze prachtige blushes:
Bron: Too Much Blush

Zie je hoe mooi die blushkleuren in elkaar overlopen? Zo heb je dus eigenlijk twee kleuren per blush! Ik wil de onderste twee: Azalea Blossom en Ripe Peach.

Fijne zondag!

4 comments:

 1. Ik ben zooooo jaloers op je pigments!!! :-) Zelf heb ik de warm-set en heb ik 4 verschillende Mac winkels afgelopen voor de smokey set te vinden maar helaas....overal uitverkocht!

  ReplyDelete
 2. Jaaaaa, die onderste twee blushes wil ik ook hebben! Die hele collectie is zo prachtig. Ik moet nodig gaan sparen. Die pigments zijn echt supermooi! Is dat ook zo'n lastig potje waar je geen kwastje in krijgt? Dat had ik namelijk met die potjes van NYX Ultra Pearl Mania, daar lijken ze een beetje op.

  xx

  ReplyDelete
 3. @ Kim: Da's wel jammer dan, dat je deze nergens meer kon vinden. Maar op zich zijn alle drie de setjes wel heel mooi! Ik vond het zelfs lastig om te kiezen (alledrie, of zelfs twee, kon ik mijn portemonnee echter niet aandoen). Ik vond dit zelf de meest draagbare, dus ja.

  @NeonRocks: Tja, ik kan net een kwastje hierin duwen, maar handig is het niet. Ik heb wel gezien in You Tube filmpjes dat meider er bijvoorbeeld eerst wat met een tandenstoker uithalen/schudden en dat op een papiertje oid leggen waar ze dan wel goed met de kwast bij kunnen. Maar ja, dat is voor mij iets te tijdrovend op een doordeweekse dag, dus ik prop mijn kwastje er gewoon schuin in ;-P.

  ReplyDelete