Tuesday, December 22, 2009

review: Lush shower smoothie

De perfecte shower cream in deze winterse tijden? De Almond&Coconut Smoothie van Lush!

Deze dikke smurrie, want ik vind het er best yak uitzien, gebruik je onder de douche en na gebruik is een bodylotion zo goed als overbodig. Het liefst smeer ik een dikke laag op mijn huid die ik even laat zitten alvorens af te spoelen. Er zit onder andere amandel- en kokosolie in (vandaar de naam Almond & Coconut), maar deze smoothie ruikt naar vanille en ylang ylang. Na gebruik ruikt mijn huid heel subtiel een beetje naar vanille.

Het enige minpunt aan dit product vind ik de pot. Je moet met natte handen het product eruit scheppen (of gaan moeilijk doen met spatels etc.) en dat is misschien niet zo goed voor het product. En dan nog een draaideksel... Onhandig! Maar gezien het verder een fantastisch en heerlijk product is, valt er met de mindere verpakking wel te leven.

Echt een aanrader voor koude dagen waarop je geen tijd hebt voor bodylotion, maar toch je huid dat verzorgde gevoel wilt geven!

4 comments:

 1. Klinkt goed! Heb er een paar keer naar staan kijken in de Lush winkel, maar nooit echt meegenomen omdat ik niet zeker wist wat het deed. Maar het klinkt lekker verzorgend.

  xoxo

  ReplyDelete
 2. oow, slecht voor mijn portomonee! :P
  Ik heb alleen nog nooit iets van lush gekocht, t is allemaal toch nog niet zó goedkoop.
  Btw, lush heeft toch altijd zulke deksels? Ik zie tenminste altijd van zulke deksels hoor, maar k heb geen ervaring :P

  ReplyDelete
 3. Ja, Lush is niet goedkoop, vooral in Nederland niet. Ik heb mijn Lush-producten bij de UK-webshop gekocht. Iets goedkoper. Maar de Lush-producten zijn het geld wel waard!

  ReplyDelete