Saturday, December 19, 2009

Gosh 1+1 gratis

Kruidvat had pas een leuke actie van Gosh: 2 halen, 1 betalen!
Natuurlijk kon ik het daarom niet laten even in het make-upschap van Gosh te kijken. Ik heb deze 2 producten van Gosh gekocht:

Waterproof Eye Shadow in de kleur Gold en een Soft 'n Shine Lipbalm in de kleur Kiss:


Dit is een swatch van de Waterproof Eye Shadow op mijn arm:

Op mijn ogen valt hij nauwelijks op. Wel vind ik het een mooi kleurtje. Deze is ook goed te gebruiken als basis onder bijvoorbeeld bruine oogschaduw. Ik vind deze prettiger (en beter houdend) dan het NYX Jumbo Pencil. Deze Eye Shadow sticks zijn zeker aanraders!

Hier draag ik de lipbalm (foto met flits):

Hij is dus echt net zo gepigmenteerd als een gewone rode lipstick. Een best heftig kleurtje! Deze verzorgt wel goed je lippen. Hij houdt alleen niet zo lang, doordat die zo vettig is.

Prijzen: Waterproof Eye Shadow € 7,49 en de Soft 'n Shine Lipbalm € 8,49.

Hebben jullie nog wat van Gosh gekocht tijdens deze actie?

8 comments:

 1. Wauw die rode lipbalsem is mooi!

  Maar welke prijs hoort erbij?

  €7,49 of €8,49 ?

  ReplyDelete
 2. Ja, dat weet ik dus niet, omdat het kassabonnetje van Kruidvat alleen maar 'make-up Gosh' vermeldt... Handig he!? Sorry, ik had er in de winkel op moeten letten. Misschien is er een andere blogbezoekster die het weet??? De ene prijs hoort dus bij de Waterproof Eye Shadow en de andere prijs bij de lipbalm... Maar welke bij welk?

  ReplyDelete
 3. Oh, het wereldwijde web heeft mij net geleerd dat de lipbalm € 8,49 kost (en de waterproof eye shadow is dan dus € 7,49). Sorry voor alle verwarring! Heb het gelijk even aangepast in het artikel!

  ReplyDelete
 4. heej, even een tip: (niet ter kritiek ofzo)
  de vorm van jou lippen is wat apart. Nu is dat niet erg, maar ik raad je aan om vooral dan niet teveel aandacht naar je lippen te trekken. Ik zou bijvoorbeeld dan nooit zo'n opvallend rode lipstick opdoen, en ook geen glanzende gloss. Je moet juist meer aandacht brengen naar je ogen!
  En probeer ook eens de eyeliner boven je oogwimpers te doen, dat maakt je ogen veel opener als je snapt wat ik bedoel :)
  Nog iets: ik weet niet wat je aan je wenkbrauwen doet, maar ik raadt je aan (als je het wil betalen) om naar de douglas te gaan en daar je wenkbrauwen te laten behandelen. Ze hebben daar mensen die met Anastasia heel goed de vorm van je gezicht kunnen combineren met de vorm van je wenkbrauwen. Dat is echt heel mooi!
  Nu denk je zeker wat een geblaat, maar ik moest het echt even kwijt, sorry als je je eraan ergert :P
  laura (ja ik heet ook laura;) )

  ReplyDelete
 5. oh en ik bedoel een dikkere laag dan je normaal doet met die eyeliner, een paar mm mag echt wel!

  ReplyDelete
 6. @laura: hm dat je de vorm van mijn lippen apart vindt, dat is jouw mening, maar zelf draag ik graag opvallende lippenstift en gloss, dus ja... Heb me één keer bij MAC laten opmaken en daar hadden ze m'n mond ook behoorlijk opvallend en knallend opgemaakt. Niet dat ik het daarom ook doe (ik deed het daarvoor ook al), maar het ligt er gewoon aan in wat voor bui ik ben. Net als met mijn oogmake-up. Al draag ik in het dagelijks leven vooral erg neutrale make-up. Ik draag gewoon per dag waar ik zin in heb (overigens was dit niet de combo van die dag, had de lipbalsem alleen even op gedaan om te laten zien aan jullie). Dat moet iedereen doen!

  ReplyDelete
 7. He laura,
  ik volg je site al een tijdje en ik moet zeggen dat ik het eens ben met laura, de vorm van je lippen is idd een beetje apart,maar dat maakt je ook weer heel uniek. Iedereen heeft in zijn gezicht punten waar je juist wel of niet de aandacht op wil leggen en daar is niks mis mee. Ik zou zoals laura ook zegt de aandacht niet op mn mond vestigen met felle kleuren. Probeer het eens uit en maak er een foto of de day van, ik zou de nadruk zeker op je ogen leggen, groetjes Johanneke

  ps; soft en shine lipbalms zijn idd superfijn, heb er inmiddels ook al 3!

  ReplyDelete
 8. ^Bedankt voor je reactie! In ek geval verwoord jij het op een prettige manier (al bedoelde laura het ook niet slecht, I know). Maar of ik nu nog lipswatches durf te plaatsen als meerdere mensen mijn lippen zo apart vinden. Ben ik nu al veel te onzeker voor geworden, haha!

  Heb je trouwens mijn look gezien die ik met kerstmis droeg? Daar heb ik vrij zwaar opgemaakte ogen en daarom heb ik mijn lippen vrij neutraal gehouden. Dat staat wel mooi inderdaad (beetje vreemd misschien dat ik dat nu zelf zeg)!

  Ik geef toe dat deze lipbalm wel een heel heftig kleurtje heeft, dat misschien niet de beste keuze voor mij is (zeker niet zoals ik het hier gecombineerd heb, maar dat was, zoals ik al zei, alleen om even te laten zien). Daarentegen vind Trimming Talk (knalroze lipstick, zie dit artikel http://beautybloglaura.blogspot.com/2009/07/mac-colour-craft.html) en Electric Coral (koraalrode lipstick, zie dit artikel http://beautybloglaura.blogspot.com/2009/07/koraalrood.html) nog steeds heel leuke knallende lipsticks die wel bij mij passen. Ik houd echt teveel van lipproducten om alleen nog maar neutrale kleurtjes te dragen, vrees ik. Misschien maak ik nog eens een filmpje met een knalkleur op mijn mond. Op die lipswatch foto's houd ik mijn lippen namelijk zo onnatuurlijk stijf op elkaar dat het ook al anders overkomt.

  In elk geval leuk dat je mijn site volgt!

  ReplyDelete