Wednesday, December 9, 2009

Frisky Business

Zoals ik al in een eerder artikel aangaf, wilde ik heel graag een lipgloss-setje uit de Mischief Makers collectie van M.A.C. De Mischief Makers collectie bestaat uit drie setjes met lipgloss en drie setjes met pigments. Zowel de lipgloss als de pigments zijn mini's. Dat vind ik alleen maar handig, want zo maak ik misschien ooit nog eens wat op. En het is hartstikke leuk dat je zo per set vijf kleurtjes uit kunt proberen.

Ik heb de Frisky Business Bright Mini Lipgloss/Lustreglass set gekocht:Van boven naar beneden:
- Totally It (lipglass): Sheer bright pink with intense pink pearl.
- Wonderstruck (lustreglass): Lustred-up clean pink coral.
- Pinkarat (lustreglass): Soft-toned pink with gold pearl.
- Beaute (lipglass): Bright clean coral with pearl.
- Silly Girl (lipglass): Pastel peach with multicoloured pearl.
Wonderstruck en Pinkarat lijken hier erg op elkaar, maar als je naar de swatches hieronder kijkt, zie je dat ze toch verschillend zijn. Pinkarat is veel transparanter.

Swatches op mijn arm (foto in kunstlicht, zonder flits):

Van links naar rechts: Totally it, Wonderstruck, Pinkarat, Beaute en Silly Girl.

Totally It vind ik geweldig! Echt een roze kleur die van je lippen knalt. Verder is Beaute een onverwachte favoriet, die draag ik nu al twee dagen achter elkaar. Er zit een soort multi-shimmer in en het is een mooi lipglossje voor overdag. Silly Girl lijkt me vooral mooi over een lippenstift heen, omdat hij uit gouden glittertjes bestaat. De andere twee glossjes, Wonderstruck en Pinkarat zijn voor mij wat minder origineel, maar dat komt omdat ik al veel roze glossjes heb.

Ik vind dit wel een mega-gaaf setje waar ik echt blij van word, elke ochtend als ik er naar kijk (hoe oppervlakkig, haha)! Ik zit er over te denken om ook nog een pigment setje te halen. Dat betekent wel dat januari dan mijn no-buy maand wordt op beautygebied. Gaan jullie ook voor de Mischief Makers?

4 comments:

  1. Wauw wat geweldig!
    Alle kleurtjes zien er gewoon prachtig uit, echt leuk om er in een keer zoveel kleurtjes bij te hebben, lijkt me heerlijk :D

    xoxo

    ReplyDelete
  2. Dank je! Ik ben er ook erg blij mee!

    ReplyDelete