Monday, December 28, 2009

Etos colour kit!

Van mijn oma heb ik op Eerste Kerstdag nog een klein cadeautje gekregen:

Echt zo lief van haar!

Ik heb de kit voor rood haar gekregen. Er is dus per haarkleur een andere kit verkrijgbaar, maar ik zou zelf gewoon de kit met de leukste kleuren kiezen! Naast het spiegeltje zitten lampjes. Die kun je aan- en uitzetten. Nu kennen we dit verschijnsel al van lipglosses van o.a. Gosh, maar ik blijf het erg leuk vinden!

De bovenste twee kleuren zijn oogschaduw (oranjekleurige perziktoon en een mosgroene tint), de kleur linksonder is blush en de kleur rechtsonder is lipgloss. De pigmentatie van de oogschaduw is verrassend goed! De crèmeblush vind ik een beetje apart... De lipgloss is voor mij meer een zomerkleurtje, maar wel leuk.

De oranjekleurige oogschaduw heb ik gisteren gedragen:


Heel anders dan ik gewend ben, maar ik vind het wel geslaagd. Vriendlief vond het ook mooi, dus dat is altijd fijn. In de arcadeboog heb ik nog een beetje MAC pigment in de kleur Chocolate Brown aangebracht en als highlighter onder mijn wenkbrauw heb ik Naked pigment aangebracht (ook van MAC). Verder heb ik boven mijn wimpers gel liner van Coastal Scents in de kleur True Black gebruikt en onder mijn oog heb ik een bruin oogpotlood van Essence gebruikt (01 Chocolate Shake uit de Creamylicious collectie). Ik heb de Lashblast Luxe mascara van Cover Girl op mijn wimpers in de kleur Black Royale (zwart met donkerblauwe shimmer).

Dit zijn echt leuke kitjes! Ik denk dat ze nog wel te koop zijn, bij Etos dus, en volgens mij kosten ze zo rond de € 5 (had ze een keer in de folder zien staan).

De rest van de week ben ik erg druk, dus het zal even stil zijn op mijn blog. Komend weekend zal ik weer een nieuw artikel plaatsen.
Ik wil iedereen alvast een spetterend, gelukkig, gezond en geweldig nieuwjaar wensen!!!

3 comments:

  1. grappig dat er ook dingen bestaan voor haarkleur en tint van je huid enzo. Ik weet nooit wat voor een lipstick ik moet kiezen en wat bij me staat, maar dit is echt handig :)

    ReplyDelete
  2. Ja, het is wel handig dat ze producten speciaal afgestemd op haar- en oogkleur maken. L'Oréal doet dat ook. Maar vaak kies ik gewoon de kleuren uit die ik zelf mooi vind!

    Zeker wel lief van mijn oma. Ze heeft echt kijk op dingen als make-up. Hopelijk heb ik dat ook nog op mijn 82ste!

    ReplyDelete