Thursday, November 19, 2009

The tools!

In de vorige post heb ik jullie mijn everyday stash laten zien. Mijn kwasten zaten daar niet bij. Die staan er zo bij:


Ja, ik heb eergisteren al mijn kwasten gewassen, maar die ene stippling brush ziet er al weer zeer gebruikt uit, doordat ik er vandaag bronzer mee heb aangebracht. En hij is al wat ouder en daardoor erg fluffy (maar hij blijft fijn!).

Deze bak is eigenlijk een pennenhouder van de HEMA. Ik vond hem erg geschikt voor mijn kwasten, omdat die in vier aparte delen is verdeeld. Zo heb ik twee delen voor alle oogschaduw- en eyelinerkwasten, een deel met mijn poeder kwasten en een deel met mijn blushkwasten. Ik heb hem ongeveer twee maanden geleden gekocht en ik ben er erg blij mee.

Ik heb overigens nóg meer kwasten, maar dat zijn dan kwasten die ik nauwelijks gebruik. Die liggen gewoon in etuis/brushrolls.

Nu natuurlijk weer mijn vraag: Hoe bergen jullie je kwasten op?

3 comments:

  1. Erg leuk opgeborgen! Ik doe ze zoals veel mensen het ook al doen, in zo'n glazen ronde glas/vaas met van die kleine steentjes erin zodat ze blijven staan.

    ReplyDelete
  2. Mijn penselen berg ik op in een kleine glazen vaas, maar omdat ze er niet allemaal inkunnen heb ik ook nog een brush-rol.

    ReplyDelete
  3. Ja, dat vind ik wel mooi chique staan, in zo'n glazen vaas! Ben benieuwd of er nog meer manieren zijn. Ik heb wel eens gezien dat een meisje haar kwasten in van die waterijsjeshouders zette (die plastic dingen, per 4 aan elkaar, waarmee je zelf ijsjes kunt maken). Dat vond ik ook wel origineel!

    ReplyDelete