Monday, November 9, 2009

NOTD: Opi suede

Helaas had ik de afgelopen drie dagen, vrijdag tot en met zondag, geen internet. Er bleek een groepsstoring te zijn bij Ziggo, mijn internetprovider. Ik baalde er behoorlijk van, maar gelukkig is de storing inmiddels verholpen en kan ik weer artikelen plaatsen! Ik begin vandaag gelijk met twee artikelen, waarvan dit de eerste is.

Dit is mijn eerste nagellak van Opi, een wereldberoemd nagellakmerk, dat erom bekend staat kwalitatief goede lak uit te brengen. In Nederland betaal je zo'n € 13,95 voor een flesje wat behoorlijk prijzig is, maar ik heb deze besteld bij All Cosmetics Wholesale voor slechts $ 6,99! Dan nu mijn swatches:Dit is een lak met een suede finish, heel apart. Bijna mat, maar toch zit er nog een kleine shimmer in. Dit is de kleur You don't know about Jacques!, een taupekleur (bruin met zilveren shimmer, erg mooi). Deze suede lak houdt minder lang dan de gewone lak (van goede kwaliteit zoals van Opi). Dat stond ook op een kaartje dat erbij zat. Dat komt waarschijnlijk ook doordat je er geen glanzende topcoat overheen kan dragen, want dan is het suede effect weg. Ik heb er na één dag toch een glanzende topcoat overheen gedaan, omdat ik deze lak glanzend mooier vind. Helaas heb ik daar geen foto van. Na zo'n drie dagen begon hij inderdaad flink te chippen. Hele stukken lak vlogen er ineens af, dus toen heb ik hem er gelijk afgehaald. Al met al vind ik de lak wel de moeite waard voor de kleur. Van het effect moet je houden, en hij houdt dus iets minder lang dan gewone nagellak. Hij droogt trouwens wel mega-snel! Binnen 2 minuten is die compleet droog! Dit is echt mijn snelst drogende lak ooit. Dat zal wel komen door de suede formule. Wat vinden jullie ervan?

4 comments:

 1. Alle OPI lakjes drogen zo snel! Zo fijn...
  Mooi kleurtje dit, ik heb de originele 'you don't know jaques' maar die is meer grijs, deze kleur is toch weer heel anders.

  Heb je nog meer lakjes van OPI gekocht of alleen deze?

  ReplyDelete
 2. Mooi zeg! Ik heb de You Don't Know Jacques in de normale uitvoering. Prachtig kleurtje. Om eerlijk te zijn durf ik zelf nog niet zo goed aan die matte en suede finishes. Ben toch bang dat ik glanzend mooier ga vinden ;)

  Hoe is dat bestellen bij All Cosmetics Wholesale trouwens? Zijn de verzendkosten erg hoog?
  xoxo

  ReplyDelete
 3. Ik heb deze ook ^^ hij is zo mooi he! ik heb hem van transdesign.com, hier zijn de verzendingskosten minder hoog en heb je minder kans op extra kosten als je je pakje aankrijgt :-)

  ReplyDelete
 4. @Christine: Ik heb alleen dit lakje van Opi. De andere Opi lakjes zien er ook altijd erg mooi uit, dus er komt er vast nog wel eens eentje bij.

  @NeonRocks: Met All Cosmetics Wholesale heb ik tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen. Vaak heb ik m'n pakketje na een week al binnen (wat vrij snel is vanuit USA). De verzendkosten zijn gemiddeld, maar voor 1 nagellakje dan wel weer vrij hoog. Je kunt altijd een artikel 'add to cart' doen en dan naar 'checkout' gaan. Als je alleen je postcode en land invult en vervolgens bij 'shipping method' USPS first class international kiest en op 'apply' drukt, berekent die de shipping er al bij (dat zie je dan in het kostenoverzichtje rechts). Zo kun je uitproberen hoeveel verzendkosten je moet betalen. Hoop dat het duidelijk is zo. Succes ermee!

  @Katia: Het is zeker een supermooi en apart lakje. Ook bedankt voor je tip! Ga zeker eens op Transdesign.com kijken!

  ReplyDelete