Sunday, November 22, 2009

NOTD: Fortune teller

Eindelijk heb ik deze nagellak in huis, sinds vrijdag en I love it:
(Foto's in daglicht, zonder flits)(In zonlicht)

Ik draag een basecoat, twee laagjes van deze lak en een topcoat. Het is een lakje uit de Halloween collection van China Glaze. Hij was al erg moeilijk te krijgen toen die net uit was, en nu zal die helaas helemaal bijna nergens meer te vinden zijn...

Voor de mensen die nog zin hebben om te lezen, het verhaal hierachter...

Nadat ik deze nagellak op enkele beautywebsites voorbij had zien komen, moest ik hem hebben. Doordat het een bijzonder Limited Edition nagellakje is, werd die niet zomaar in webshops verkocht die normaal China Glaze nagellak verkopen. Speciaal hiervoor had ik daarom een e-bay account aangemaakt. Op 20 oktober had ik er eentje gekocht en op 22 oktober had de verkoopster uit de V.S. mij laten weten dat ze de nagellak op de post had gedaan.

Maar hij kwam maar niet, en hij kwam maar niet... Uiteindelijk heb ik afgelopen week de verkoopster gemaild dat ik het nog niet ontvangen had. Natuurlijk een net mailtje van gemaakt. Dat ik teleurgesteld was dat ik nog niets ontvangen had, maar dat zij er waarschijnlijk ook niks aan kon doen en dat het wel aan de post zou liggen etc. etc. etc. Zij vond het natuurlijk ook vervelend en raadde me aan om nog even het lokale postkantoor te checken. Ik dacht dat dat weinig zin zou hebben, omdat de postbezorger normaal een briefje achterlaat wanneer het naar het postkantoor gaat als ik niet thuis ben bij bezorging (ik ben vrijwel nooit thuis overdag doordat ik werk). Op vrijdag aan het eind van de middag had ik tijd om even langs het postkantoor te gaan. Ik vertelde hoe en wat en die man daar wilde wel even voor mij gaan zoeken. Hij vroeg uit welk land het kwam. Toen die dat hoorde, vroeg hij ineens zijn collega waar die het pakketje had gelaten dat klaar lag om retour gestuurd te worden. Dat was dus mijn pakje! Het lag inmiddels 3 weken bij het postkantoor (vanaf 30 oktober al) en het zou de eerstvolgende werkdag retour gestuurd worden. Ik had dus echt geen dag later moeten komen... Ow, wat was ik blij! Gelijk daarna de verkoopster gemaild dat ik het nu toch had en om haar te bedanken.

Maar wat vreemd dat er geen afleverbewijs in mijn brievenbus lag... Het kan dat de postbode dat vergeten was of zo. Ik ontvang nou ook weer geen bergen post waar het tussen kan raken. Pakketjes worden ook vaak bij de buren afgeleverd. Die leggen het dan voor mijn voordeur of ze (de buren) laten een briefje in mijn postbus achter dat er een pakketje bij hun ligt voor mij. Ook daarvan krijg ik nooit bericht van de postbode en dat hoort wel. Ze horen mij te laten weten bij wie ze het achterlaten (welk huisnummer). Ik woon namelijk in een klein appartementencomplex en dan ligt het weer bij de één, dan weer bij de ander. Nu zijn mijn buren wel betrouwbaar, maar toch vind ik het vervelend dat ik niet weet waar mijn pakketjes terecht komen. Misschien moet ik dat nog maar eens laten weten aan TNT Post.

Zo, een heel verhaal. Misschien helemaal niet interessant, maar ik wilde het toch even kwijt! In elk geval heb ik één ding geleerd; wanneer ik nog eens een verwacht pakketje niet ontvang, ga ik wel wat sneller langs het postkantoor!

5 comments:

 1. Mag ik eens vragen waar jij je China Glaze nagellakken koopt? Ik heb er onlangs 3 gekocht een een kapperswinkel hier in de buurt, maar betaalde wel 9 euro 't/stuk, terwijl ik soms plaatsen zie waar ze maar 6 euro 't/stuk kosten...

  En ik ben helemaal verliefd op die lakjes dus ik wil er meer!...

  ReplyDelete
 2. Normaal gesproken bestelde ik China Glaze bij www.head2toebeauty.com, al ben ik niet meer zeker of deze China Glaze nog wel naar Europa verzenden...
  Een andere bekende webshop waar veel beautyblogsters hun lakjes bestellen is www.transdesign.com, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. Schijnt ook goed te zijn en goedkoop (max. $ 3,20 per China Glaze lakje!)! Zie onder de sector 'polishes' op die site...
  Deze Fortune Teller had ik toevallig van een verkoopster op e-bay (geen shop), omdat die niet in de normale webshops verkocht werd.
  Hopelijk heb je wat aan deze info! De lakjes van China Glaze zijn inderdaad supergaaf en de kwaliteit is ook niet verkeerd!

  ReplyDelete
 3. Mooi lakje! En je hebt echt geluk gehad dat je toch nog naar het postkantoor was gegaan, anders was het pakje gewoon weer teruggestuurd?
  Ik zou het aan TNT Post laten weten, want hier lijkt echt iets niet goed gegaan. Het ligt er al drie weken terwijl jij er nooit iets over hebt gehoord!

  xoxo

  ReplyDelete
 4. Ik kan me voorstellen dat je je verhaal mbt TNT ff kwijt moest. Ze zijn vaak erg slordig vind ik en nemen heel weinig verantwoordelijkheid terwijl ze flinke prijzen hanteren...Gelukkig heb je je nagellak in ieder geval en hij is prachtig!!

  ReplyDelete
 5. Bedankt voor de complimenten over de nagellak! Hij heeft trouwens 4 dagen goed gehouden zonder chips e.d. Wel de moeite dus, China Glaze lakjes!

  ReplyDelete