Sunday, November 15, 2009

Magic, Mirth and Mischief!

Dat is de naam van de geweldige feestdagencollectie van M.A.C. die nu in de winkel ligt. Jullie hebben vast al op verschillende sites al het moois bewonderd. Ik ga hier niet weer alles neerzetten, maar als je meer van de collectie wilt weten, neem dan zeker eens een kijkje op Lushious Beauty. Ze heeft verschillende artikelen over deze collectie geschreven waarin je kunt terugvinden wat er allemaal te koop is en wat het kost.

Zelf heb ik vorig weekend al mijn aankoop gedaan:

Wave of a Wand, Sweep and Define Brushes.
De inhoud:

129SE - Powder/Blush Brush
190SE - Foundation Brush
227SE - Large Fluff Brush (o.a. om highlighter op de wangen aan te brengen)
275SE - Medium Angles Shading Brush (voor oogschaduw e.d.)
212SE - Flat Definer Brush (voor het aanbregen van eyeliner etc.)

Het kostte me dan wel een rib uit mijn lijf, maar ik ben er erg blij mee! Mijn eerste make-upkwasten van M.A.C. Ik heb nog niet alle kwasten uitgeprobeerd. Ik heb voor deze set gekozen omdat deze eigenlijk alle kwasten bevat die je nodig hebt om je op te maken. Zo heb ik een leuke basis kwastenset die ook makkelijk is om mee te nemen.

Via internet heb ik nog de Jingle Jangle Dazzleglass besteld, maar die moet nog binnenkomen. M'n allereerste Dazzleglass (=überglinsterende lipgloss)!
(afbeelding afkomstig van Lushious Beauty) Het is die rechts...!

Ik zou alles wel willen kopen van deze collectie, maar gezien de prijs en de bruikbaarheid van de producten (daarmee bedoel ik hoe vaak ik ze werkelijk zou gebruiken), laat ik het maar hierbij.

Wel kijk ik nog vol verwachting uit naar de Mischief Makers die op 5 december uitkomen waarbij dit lipgloss setje op mijn verlanglijst staat:
(Afbeelding afkomstig van Lushious Beauty) Deze set heeft de naam Frisky Business!

Hebben jullie nog wat gekocht/op je wishlist staan van deze Magic, Mirth and Mischief collectie?

2 comments:

  1. ik was nog aan het twijfelen of ik die kwastenset ook zou nemen, hij is zo cute ^^ maar ik heb net een reiskit van Sigma binnen :-/

    Ik ben wel net als jij aan het wachten op dat lipgloss setje van de Mischief makers! :D

    ReplyDelete
  2. Ja, die setjes zijn zo leuk! Wil je precies dezelfde kopen (Frisky Business) of heb je één van de andere twee op het oog? Zelf vind ik Frisky Business de leukste kleurencombi hebben!

    ReplyDelete