Friday, October 9, 2009

Sephora haul!

Vandaag heb ik gewinkeld in Den Haag. Er was nog steeds Prijzencircus bij V&D. Bij Sephora in V&D kun je dan, zoals bijna iedereen inmiddels wel weet, drie make-upproducten van het merk Sephora voor € 10 kopen. Er lag echt nog superveel mooie make-up! Ik was gewoon helemaal verbaasd en natuurlijk heel blij! Ik heb me nog wel een beetje ingehouden en uiteindelijk heb ik zes dingetjes gekocht, waarbij ik in totaal € 45,77 korting had! Veel producten kosten namelijk normaal al meer dan € 10 per stuk...

Lipgloss kleur 07 en lipstick G19 Innocent Beige.


Bovenaan blush in de kleur Framboise attraction (#3), daaronder oogschaduw Catherine (#03) en Preppy Look (#41) (lijkt zo net alsof het doosje beschadigd is, maar zal wel door de belichting komen, want in het echt ziet ie er net zo uit als het andere doosje) en onderaan Highlighting Compact Powder in Pink (alleen al dat motiefje erin!).

Verder heb ik donderdagavond mijn haar gekleurd! Het is nu donker roodbruin. Ik heb het gekleurd met L'Orèal Casting Creme Gloss 535 Chocolade. Ik ben zelf erg blij met het resultaat en op mijn werk kreeg ik ook veel positieve reacties. Natuurlijk zal ik hier binnenkort foto's van plaatsen. Fijn weekend!

2 comments:

  1. Haha, ik was vanmiddag bij V&D Utrecht en daar waren de rekken Sephora ook nog grotendeels vol! Ik kon mezelf bijna niet bedwingen en begon al mandjes te vullen, maar ik heb alles weer teruggelegd. Vorig jaar heb ik al spulletjes gekocht, en daar was ik achteraf niet eens zo heel tevreden over. Daarbij heb ik ook gewoon teveel uitgegeven ;)
    Ben benieuwd naar je nieuwe haarkleur!

    xoxo

    ReplyDelete
  2. Wat een discipline om alles weer terug te leggen! Ik had ook meer in mijn mandje, maar ik heb uiteindelijk een keuze gemaakt tussen wat producten. Over de lipstick ben ik tevreden (alleen de geur is wat synthetisch) en de gloss is ook mooi. Ik zal nog wel swatches plaatsen!

    ReplyDelete