Monday, October 5, 2009

New shoes

Vooruit dan maar, ik laat ook nog even mijn nieuwe cheap ass schoenen zien (50% korting!). Afgelopen zaterdag heb ik bij Van Haren voor € 12,45 deze laarsjes gescoord:

Normaal koop ik liever leren laarsjes, maar voor die prijs kon ik ze niet laten liggen. En ze zien er niet te nep uit toch?

En sneakers voor € 14,95!

Deze vinden veel sneakerliefhebbers misschien hartstikke fake, maar ik kon ze toch niet laten liggen. Ik loop ook maar gemiddeld 1x per week op sneakers/gympen. Enige minpunt vind ik wel de merknaam Graceland op de flap. Ik geef op zich niet om merken, maar dit vind ik gewoon een stomme naam. Dan heb ik liever helemaal geen merk erop dan zoiets. Maar ach, ze zitten lekker en voor dat geld...

Wat vinden jullie ervan?

5 comments:

 1. Dat soort sneaker zijn zo tof! Bij de Van Haren zei je? Misschien moet ik vandaag ook eens gaan kijken dan ;)
  Alleen is het inderdaad wel vervelend als het merk er heel groot opstaat... ;)

  xoxo

  ReplyDelete
 2. Lekker goedkoop geshopt! Zijn leuke aankoopjes.

  ReplyDelete
 3. Haha, ik ben van het goedkope shoppen wat betreft schoenen en kleding! In verhouding besteed ik veel meer geld aan make-up... De laarsjes heb ik al een paar keer aangehad en ze zitten echt lekker. De sneakers nog niet, maar dat komt nog wel.

  ReplyDelete
 4. De sneakers heb ik ook! Ze zitten fantastisch ik heb er geen slecht woord voor over alleen idd het grote Graceland op de flap. Verder super schoenen voor dat geld!

  ReplyDelete
 5. @ Karina: Ja, ze zitten en lopen echt heerlijk! Ik draag ze dan ook wekelijks. Krijg ook altijd positieve reacties erop (zelfs van echte sneakerfreaks). Bedankt voor je reactie!

  ReplyDelete