Thursday, October 15, 2009

Mijn nieuwe haarkleur!

Vorige week woensdag heb ik mijn haar geverfd.
Dit had ik eerst:

Dit is mijn eigen haarkleur met highlights door mijn hele haar in 1 á 2 tinten lichter.

En dit is het geworden:


Een echte herfstkleur vind ik zelf. Het is nu een egale roodbruine kleur. Ook op de highlights heeft de verf goed gepakt. Ik heb het gekleurd met L'Oréal Casting Creme Gloss in de kleur Chocolade (535).

Deze kleuring houdt zo'n 28 wasbeurten, maar de rode gloed kan nog wel langer blijven. Het is een kleuring die makkelijk in gebruik is en die 20 minuten in moet trekken (maar ik laat hem vaak nog wat langer zitten). Hij is geschikt voor donkerblond tot middenbruin haar:

Vinden jullie het wat? Ik ben er zelf in ieder geval erg blij mee!

7 comments:

 1. Aaah nice! Staat je goed!
  Verf je het altijd zelf?

  ReplyDelete
 2. Thanks! Als ik een roodbruine kleur doe in de herfst/winter verf ik het inderdaad altijd zelf. Maar mijn highlights had ik wel bij de kapper laten doen. Aan mijn haar lichter maken durf ik zelf niet te beginnen en daar komt bij dat ik higlights bij mezelf waarschijnlijk niet gelijkmatig door mijn hele haar verdeeld zou krijgen.
  Maar zo'n L'Oréalkleuring is prima zelf te doen!

  ReplyDelete
 3. Mooi gelukt! De kleur is mooi bij je teint :)
  Ik heb deze kleur 2 maanden geleden ook gebruikt, maar nu zie ik enkel nog een gloed.
  Ik ben wel tevreden over de casting kleuringen.

  ReplyDelete
 4. @Eline: Thank you! Ja, de eerste maand is de kleur het mooist. Maar ik ben verder ook wel tevreden met de Casting kleuringen.

  ReplyDelete
 5. staat je leuk zeg! ik heb cremekleuring van ganier herbashine en ben er niet echt tevreden over. gelukkig is het type kleuring groep 2, dus ook na 28 wasbeurten er weer uit! ik moet over 2 weken weer naar school, hoop dat het dan met veel wassen er weer uit is! heb het eergister gezet.

  ReplyDelete
 6. Je hebt geluk gehad dat je haar niet oranje of groen is geworden want deze haarkleuring mag je maar gebruiken als je haar minimum donker blond is!! En jouw haarkleur is tussen ligt blond en midden blond!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oef ja, gelukkig is het niet groen geworden, maar dit artikel is van ruim 3 jaar geleden en toen was ik niet zo blond, vind ik zelf (zie bovenste foto). Alleen zijn m´n highlights natuurlijk wat lichter, maar daarvan had ik er toen niet zoveel. Inmiddels heb ik wel meer highlights en is mijn haar inderdaad een stuk lichter, dus nu zal ik wel oppassen met zo´n kleuring. Bedankt voor de waarschuwing!

   Delete