Wednesday, September 2, 2009

Videoreview E.L.F. make-up!

Ik hoop dat het geluid OK is bij dit filmpje. Ik neem op met mijn digitale camera, waarbij ik de audio niet echt kan regelen... Zelf heb ik vrij goede geluidsapparatuur bij mijn computer, waardoor ik het wel goed kan horen. Hopelijk is dat bij jullie ook zo!(hm, ik zal volgende keer toch proberen nog wat harder te praten...)

6 comments:

 1. Leuk filmpje! Het is erg duidelijk uitgelegd ook (alleen het geluid is wat aan de zachte kant), maar het kijkt erg fijn, ook leuk dat je het meteen opbrengt!
  Zelf heb ik nog geen ELF producten in huis, maar die Studio lijn lijkt me wel wat, dus misschien binnenkort...

  xoxo

  ReplyDelete
 2. Dank je wel voor je reactie! Ja, die studio lijn is ook leuk. Daar is die fan brush ook van. Maar de minerale blush vind ik ook erg fijn!

  ReplyDelete
 3. Wat leuk dat je ook filmpjes gaat doen (ik durf dat dus totaaal niet he) ;) x

  ReplyDelete
 4. Ja, vind het ook doodeng hoor! En de kwaliteit is ook niet echt super, maar ik ben blij dat je het toch leuk vindt. Dat geeft me dan weer moed voor een eventueel volgend filmpje, dus bedankt!

  ReplyDelete
 5. Tof filmpje, mag je zeker meer doen :)
  Zelf heb ik ook enkele ELF producten en eerlijk gezegd gebruik ik ze nooit. De sticks ruiken inderdaad vreemd naar sinaasappel en de kleuren zien er nogal oranje uit. Enkel de wimperkruller en het pincet gebruik ik. Daar ben ik redelijk tevreden over.

  ReplyDelete
 6. Erg leuk dat je filmpjes maakt inderdaad, ik vind het ook eng. Leuk filmpje, alleen jammer van het geluid inderdaad. Maar daar kan je niks aan doen, ben benieuwd naar je volgende filmpje :)

  ReplyDelete