Wednesday, September 30, 2009

Twee bestellingen binnen!

Ik had laatst weer eens besteld bij enkele van mijn favoriete webshops, namelijk bij Everyday Minerals en Head2Toe Beauty.

Bij Head2Toe Beauty had ik wat nagellakjes besteld en vandaag werden ze bezorgd:

Van links naar rechts: Misa - Dirty Sexy Money, Misa - Push Upon It, Essie - Midnight Cami (zoooooo mooi!) en Essie - Matte about you. Swatches volgen natuurlijk nog in Nails of the day (NOTD) artikelen. Matte About You heb ik al even uitgeprobeerd en deze topcoat met matterend effect werkt dus echt! Hiermee kun je van je glanzende nagellak een matte nagellak maken en dat is nu heel hip. Vooral in combinatie met de groenige Dirty Sexy Money lijkt het me heel gaaf. Dit is trouwens de eerste keer dat ik lakjes van Misa heb besteld. Ik vind de kleuren in elk geval fantastisch, maar ik ben ook wel benieuwd naar de kwaliteit. Ik houd jullie op de hoogte!

Ik had ook nog China Glaze lakjes besteld, maar die waren ineens van mijn bestelling gehaald. Hierover kreeg ik natuurlijk wel een mailtje. Blijkbaar mogen ze China Glaze ineens niet meer buiten de USA verkopen (evenals Seche). Echt balen, maar ja...

En dan had ik ook nog de bestelling van Everyday Minerals (EDM), die kwam maandag:

Op de foto: Summer Bronzer, oogschaduwpalet (quad) met de naam Shady Stroll Collection, Long Handled Kabuki kwast, Eye Blending Brush en een Eye Kabuki Junior. Dan heb ik nog gratis een Face Powders setje gekregen (kijk onder 'Try me free' op de site van EDM) met daarin Finishing Dust, Kaolin Powder Sunlight en Natural Reflections Light. Ook kreeg ik nog drie gratis eye shadow samples omdat mijn bestelling meer dan $ 35 bedroeg: Late Checkout, Cliché en Driftwood.

Met de bronzer en de eye shadow quad open (klik eventueel op de foto voor een vergroting):


Everyday Minerals heeft de laaste maanden wat veranderingen doorgemaakt. Zo was het even niet mogelijk om via Paypal te betalen, maar dat kan inmiddels weer gewoon! Het was voor mij ook alweer even geleden dat ik bij EDM besteld had, maar ik ben weer superblij met hun producten. Everyday Minerals stelt me nooit teleur! De kwasten zijn fantastich; synthetisch maar toch superzacht. De oogschaduws etc. zijn altijd goed gepigmenteerd en mijn huid reageert goed op minerale make-up. Ik ben ook heel erg blij met de Summer Bronzer! Deze is bijna volledig mat en daardoor heel natuurlijk. Deze bronzer is overigens een pressed powder, wat ook wel eens fijn is. De meeste EDM-producten bestaan namelijk uit losse poeders. Dit geeft wel een mooi resultaat, maar het werkt wat lastiger dan vaste poeders. De andere producten heb ik allemaal nog niet gebruikt, dus deze ga ik de komende tijd eens allemaal uitproberen!

Wat vinden jullie ervan?

2 comments:

  1. Mooi! Ik ben ook al heel lang benieuwd naar de spullen van EDM. Misschien dat ik ook eens wat kwasten bestel of een sample-setje. Alleen weet ik niet of hun verzendkosten een beetje gunstig zijn. Ik ben ook benieuwd naar je lakjes!

    xoxo

    ReplyDelete
  2. De verzendkosten zijn wel OK! Ik heb $ 8,57 aan shipping betaald bij deze bestelling. EDM is echt heel fijn! Sommige meiden vinden de foundations niet dekkend genoeg, maar ik vind het juist fijn dat je er een natuurlijk resultaat mee krijgt. En de kwasten zijn zeker aanraders!

    ReplyDelete