Saturday, September 12, 2009

Terug van vakantie!

Ja, ik ben vandaag terug gekomen van een heerlijk weekje vakantie! Ik ben met twee vriendinnen in het plaatsje Argassi op Zakynthos geweest (eiland in Griekenland). Het was een echte relaxvakantie met veel lekker eten, lekkere cocktails en luieren in de zon. We zaten in een rustig appartementencomplex in een wat kleiner plaatsje. Op één dag na hadden we goed weer gelukkig. Ik ben best bijgekleurd al zal dat voor de meeste mensen nog niet goed te zien zijn, omdat ik gewoon nooit echt bruin word, maar mijn bikini-afdruk staat toch echt op mijn lijf, haha!

Een vriendin van mij heeft de meeste (en mooiste!) foto's gemaakt. Die heb ik nog niet, dus die kan ik helaas niet plaatsen. Ik heb zelf wel wat foto's op mijn digitale camera, dus ik kan toch nog iets laten zien.
Dit is een foto van mij in een olijfboomgaard:


Elke avond zijn we lekker uit eten geweest. Het eten is echt zo goedkoop daar! Voor de meeste Griekse gerechten (Gyros, Souflaki, Moussaka) betaal je niet meer dan € 8! De prijzen voor de drankjes kwamen wel overeen met de Nederlandse prijzen alleen de cocktails waren ook wel wat goedkoper dus we hebben echt elke avond cocktails gedronken. Hier zit ik aan de Irish Coffee, voor de verandering eens een warme cocktail:


Ook waren er veel katten rondom het appartement. Eén heel dikke die van de eigenaresse was, maar ook verschillende zwerfkatjes die volgens mij ook wel eten kregen daar. Ik ben dol op katten, dus dat was weer erg leuk. Dit is er eentje:


Ik had voor deze vakantieweek drie artikelen vooruit gemaakt, maar helaas was er geen internet in de buurt. Ik moet ook toegeven dat ik er niet heel actief naar gezocht heb... Als er nou in het appartementencomplex internet zou zijn geweest, zou dat het een stuk makkelijker hebben gemaakt! Ik vind het zo jammer dat ik in deze blog artikelen niet automatisch kan laten plaatsen op een gewenst tijdstip... Of kan dat wel? Als iemand het weet, let me know! In elk geval zal ik de komende dagen deze artikelen alsnog plaatsen. Ik hoop dat ik niet alle lezers verloren ben, want ik wil nog steeds enthousiast verder met deze blog!

No comments:

Post a Comment